Ana sayfa Haber Arma 4 Geliştirildiği Dedikodularına Bohemia Son Noktayı Koydu

Arma 4 Geliştirildiği Dedikodularına Bohemia Son Noktayı Koydu

6782
0
PAYLAŞ

Geçtiğimiz günlerde milsim sevenleri heyecanlandıran Arma 4 oyununun geliştirildiği dedikodusuna Bohemia’dan cevap geldi. Reddit ve bir çok çevrim içi toplulukta ateşli şekilde teoriler üretilen konuya gelen cevap bir çok oyuncuyu aynı anda hem mutlu hem de mutsuz etmiş görünüyor.

Arma 4 Geliyor mu?

Bohemia Interactive geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dedikoduya son noktayı yapmış olduğu açıklamayla koymuş oldu. Yapılan açıklamada Arma 4’ün kısa vadede bizlerle olmayacağını belirtildi. Fakat Bohemia, Arma 3 ile işlerinin hala bitmediğini ve oyuna içerik üretmeye önümüzdeki bir kaç yıl devem edeceklerine de değindi. Ellerinde bulunan projelere daha fazla zaman ayırmak istediklerine ayrıca belirten firmanın bu yıl içerisinde DayZ 1.0 çıkartmak için çalıştıklarını da unutmayalım.

Arma 3 en çok oynanan Milsim'lerden birisi olmaya devam ediyor

2013 yılında çıkan Arma 3 en çok modlanabilen oyunlardan birisi konumunda. Serinin devam oyununun yakın gelecekte bizlerle birlikte olmayacağını öğrenmiş olsak da oyuna yeni içerik geleceği haberleri topluluğu ve bizleri mutlu etmeye yetti.

Geçtiğimiz yıllarda bir çok indirilebilir içerik eklenen Arma 3’e önümüzdeki günlerde yeni üç adet indirilebilir içerik geleceği kesinleşti. Fakat şu an için gelecek içeriklerin içerdiği özelliklere dair elimizde kesin bir bilgi yok.

Cadılar Bayramı Fortnite’ta Kutlanır; Karşınızda Fortnite Kâbusları 2018!

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here