Ana sayfa Oyun Blizzcon Blizzard Diablo İçin Birden Çok Proje Üzerinde Çalışıyor

Blizzard Diablo İçin Birden Çok Proje Üzerinde Çalışıyor

1256
0
PAYLAŞ

Blizzard Diablo için birden fazla proje üzerinde çalıştığını açıkladı. Blizzard’ın kazanında kaynayan projeler hakkında kesin bilgilere sahip değiliz.

Blizzard’in topluluk yöneticilerinden Brandy Camel twitter üzerinden yayımladığı ve Diablo hakkında bilgi verdiği video da oyun için birden fazla proje üzerinde çalışıldığına değiniyor.

Diablo’nun twitter sayfasında yayımlanan video da öncelikli olarak Camel ‘Season of Greed’ isimli oyunun ilk temalı sezonu hakkında konuştuktan sonra bizlerle büyük haberleri paylaşıyor.

Camel’in yayımladığı videoya göre Blizzard birden fazla Diablo projesi üzerinde çalışıyor ve bu projelerin detaylarına yıl içerisinde ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Bu sene ki Blizzcon içerisinde yeni projelerin detaylarını görebileceğimiz gibi görünüyor.

Yeni Diablo Projeleri Neler Olabilir?

Mart ayında oyunun Switch için çıkacağı haberinin ardından haziran ayında Blizzard’ın yapmış olduğu iş alım ilanlarından yeni bir proje üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Topluluk içerisinde yapılan iş alımlarının yeni bir kart oyunu için olduğuna dair söylentiler devam ediyor. Gelen açıklamanın ardından bir çok topluluk üyesi projelerden birinin kart oyunu olacağı üzerinde duruyor.

Blizzard’ın Mobil alanda da yapmış olduğu iş alımları, kart oyunu söylentisini güçlendiriyor. Fakat Heartstone’un başarılı gidişine rağmen yeni bir kart oyunun gelip gelmeyeceğini birlikte göreceğiz.

Uzun yıllar üçüncü oyunun çıkışını beklemiş bizler gibi oyuncuların umudu yeni bir eklenti paketi ya da dördüncü oyun olacak gibi görünüyor. Umarız karakter paketleriyle bizleri oyalamazlar.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here