Ana sayfa Haber Blizzard Yeni Bir Diablo Projesi Üzerinde Çalışıyor

Blizzard Yeni Bir Diablo Projesi Üzerinde Çalışıyor

1421
0
PAYLAŞ

Diablo son birkaç yıldır suskunluğunu koruyan bir oyun oldu. Özellikle bu yıl düzenlenen Blizzcon’da yeni bir haber çıkmaması oyunun sevenlerini üzmüştü. Ancak geçtiğimiz günlerde açılan yeni bir işe alım ilanı tekrar bizi heyecanlandırdı diyebiliriz.

Yeni bir Diablo projesi

Blizzard’ın zaman zaman yeni işe alım ilanları yaptığı artık alışıla gelmiş bir durum ancak bu sefer özellikle duyurusu yapılmamış bir Diablo projesi için ilan vermeleri kafalarda soru işaretleri oluşturdu. İşe alım ilanının detaylarına bakınca beklenildiği üzere geliştirilen proje ile herhangi bir detay verilmemiş. Tek bilinen kısım Dungeon Artist arandığı yani Dungeon kısmımın görsel kısımlarında rol alacak bir kişi.

Bu durumda bir kaç ihtimal akla geliyor. Bunlardan en olası duranı yeni bir eklenti paketinin gelecek olması. Seriye yeni bir oyunun eklenmesi ise en az olası duran seçenek diyebiliriz.

Hazır E3 öncesi neden böyle bir duyuru yapıldı merak içerisindeyiz ancak Blizzcon öncesi herhangi bir açıklama beklememek lazım. Ancak bir ihtimal yaz sonu Gamescom zamanlarında proje ile alakalı bir kaç duyuru bekleyebiliriz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here