Ana sayfa Haber Blizzard Yeni Bir Proje Üzerinde Mi Çalışıyor?

Blizzard Yeni Bir Proje Üzerinde Mi Çalışıyor?

821
0
PAYLAŞ

Blizzard iş ilanları sayfası meraklılar için oldukça ilginç bir yer. Olası gelecek oyun türlerine bir bakış açısı sunmakta. World of Warcraft ve Overwatch gibi varolan oyunlara ait boş iş pozisyonları haricinde, henüz açıklanmamış projeler için birçok ilan bulunmakta. Gizemli Diablo projesi gibi birçok örnek bulunabilir.

MMORPG türü için bir iş ilanı gördüğümüz zaman bunun yüksek ihtimalle World of Warcraft için olduğunu düşünebiliriz. Hatta bazı ilanlar hem konsol hem de PC ortamında tecrübe istiyor. Hearthstone’un platformlar arası başarısı göz önüne alındığında şaşırtıcı bir durum değil.

Bazı ilanlarda “kooperatif oyunlar, RPG’ler ve masa oyunları tutkusu” ve “aksiyon oyunları için gerçek bir tutku” gibi son derece spesifik şeyleri istemekte. Çok sayıda iş ilanı var ve muhtemelen sadece iş ilanlarına bakarak birden fazla oyun projesi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak son zamanlarda dikkat çeken bir iş ilanı tekrar kafalarda sorular oluşturdu.

Henüz açıklanmamış bir proje için açılan bu ilanda sıfırdan son noktaya kadar seviye tasarımı yapacak deneyimli çalışanlar aranmakta. İş ilanının geneline baktığımızda Blizzard yepyeni bir dünya yaratıyor gibi duruyor. Ancak her zaman için ufakta olsa mevcut oyunlara gelecek yeni bir eklenti içeriği olma şansı var.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here