Ana sayfa Haber Buzlu Dağlardan Kızgın Çöllere Heroes of the Storm

Buzlu Dağlardan Kızgın Çöllere Heroes of the Storm

906
0
PAYLAŞ

Karlı Alterac Dağlarından Gelen Bir Esinti

Blizzard firmasının yapımlarından olan Heroes of the Storm “Hots” oyununa yeni bir güncelleme geliyor. Güncellemenin şu an PTR sunucularına giriş yaptığını düşünürsek, buna takiben yaklaşık 1 hafta içinde ana sunuculara geleceğini varsayabiliriz. Güncelleme ile birlikte gelecek olan yeni harita Alterac Valley bizim gibi eski World of Warcraft oyuncularını eminim ki sevindirecektir.

Yeniden Elden Geçirilen Kahramanlar

Güncelleme sadece bir harita ile sınırlı kalmıyor Heroes of the Storm da. Oyunun en eski sürümlerinden bu yana elimiz de olan Raynor ve Azmodan karakterlerine yeniden düzenleme geliyor. Bu düzenleme sayesinde Raynor’ın düz bir karakter olmaktan çıkıp biraz daha taktiksel bir kahramana döndüğünü görüyoruz. Karakterler ile ilgili daha detaylı bilgiyi aşağıda ki videolar da bulabilirsiniz.

 

Mad Max Dünyasından Çıkan Kahramanlar

Yeni güncelleme ile birlikte Azmodan, Nazeebo ve Raynor karakterlerine ayrıca yeni kostümler geliyor. Bu kostümlerin daha çok Mad Max dünyasından esinlendiğini söyleyebiliriz. Raynor’un filmin ana karakterinden, Azmodan’ın ise Immortan Joe’dan tatlar aldığını görüyoruz. Bununla birlikte yeni binekler de geleceğini varsayabiliriz.

Bu güncelleme ile ekibin iyi çalıştığını belli oluyor. Bunun üzerine bize ne yapmak düşüyor? Tabi ki Heroes of the Storm oynamak… Haydi buzlu dağlar da görüşmek üzere dostlar.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Tarafından eSpor Forumu Düzenleniyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here