Ana sayfa Haber DayZ Sonunda Alfa Sürecinden Çıkıyor

DayZ Sonunda Alfa Sürecinden Çıkıyor

914
0
PAYLAŞ

Beş yıllık erken erişim ve Alfa sürecinin ardından DayZ sonunda Alfa sürecinden çıkıyor. Beta sürümüne geçecek olan DayZ’e son yenilikler de eklenmek üzere.

1.0 yamasıyla Beta sürecine girecek olan oyuna yenilikler eklemek yerine hataları düzeltmek ve oyunu iyileştirmek üzerine çalışacaklarına değinen geliştiriciler, Beta sürecine yıl bitmeden girmek istiyorlar.

Uzun süren erken erişim süreci Bohemia Interactive için oldukça sancılı geçmiş durumda. Arma oyunu için Mod olarak başlayan DayZ serüveni, çıkan bir çok aksaklığa rağmen devam ediyor. Fakat oyunun yakasını bırakmayan aksilikler ve geliştirme sürecinde yaşananlar oyuncuları yavaş yavaş oyundan uzaklaştırmış durumda. Fakat 1.0 ile birlikte Bohemia bu durumun değişeceğini düşünüyor.

Üs Kurma ve Performans Artışı

DayZ Blog‘da paylaşılan 1.0 detaylarında oyucular tarafından uzun süredir heyecanla beklenen üs kurma özelliğinin oyuna ekleneceğinin yanı sıra bir çok araç ve performans artışı da bizleri bekliyor gibi görünüyor. Hayvan ve Zombi yapay zekasının da geliştirileceği belirtilen eklemelerde göze çarpan bir diğer detay ise bağlantı iyileştirmeleri ve oyunun motorunun değiştiriliyor olması.

DayZ sevenlerin heyecanla beklediği Beta sürecini hep birlikte tecrübe edeceğiz. Umarız oyun beş yıllık beklentimize değecek şekilde bizlere sunulur.

Marvel ve Riot Games İşbirliği

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here