Ana sayfa Haber Destiny 2 Forsaken Hikayesi Lineer Olmayan Bir Yapıda Tasarlanıyor

Destiny 2 Forsaken Hikayesi Lineer Olmayan Bir Yapıda Tasarlanıyor

1053
0
PAYLAŞ

Destiny 2 Forsaken eklenti paketi için yapılan açıklamalar takipçi kitlesinin ilgisini büyük ölçüde çekmiş durumda. Oyuna getirilecek olan yeni oyun stilleri ve silahlar şimdiden birçok oyuncunun onayını aldı bile. Özellikle ok ve yayın eklenmesi ve taşıyabildiğimiz silahlara yapılan değişiklikler şimdilik en çok ilgi çeken yenilikler. Yapılan yeni bir açıklama ile yeni eklentinin hikayesi hakkında biraz detay verildi.

Barons of the Scorn ile tanışmaya hazırlanın

İlk sene içinde çıkan paketleri Curse of Osiris ve Warmind kısa olmalarının yanı sıra düz giden bir hikâye anlatımına sahiplerdi. Ancak Forsaken’da karşımıza çıkan Barons of the Scorn adındaki karakterleri istediğimiz sırada öldürebileceğiz.

Forsaken’ın asıl baş kötüsü olan Uldren’e ulaşmak için bu Baronların hepsinin ortadan kaldırılması gerekiyor. Ancak bunu yapma sırası tamamen oyunculara bırakılmış. Tabi alıştığımız tavsiye edilen seviye sistemi değişmeyecek ve mutlaka kolaydan zora doğru giden en uygun sıralama oyuncular tarafından çıkartılacaktır.

Baronlar ve Uldren’den yeteri kadar nefret etme sebebimiz varken böylesi bir serbestlik Destiny 2 için güzel bir değişiklik olmuş. Eski Destiny oyuncularının her zaman dile getirdiği ilk sene içeriklerinin vasat kalıp ikinci seneden itibaren zengin içeriğe kavuşması Destiny 2 içinde devam ediyor gibi duruyor. Bakalım 4 Eylül’de Forsaken çıkışını yaptığı zaman Bungie geçtiğimiz yıldan ders alabilmiş mi göreceğiz.

Playstation 4 Fortnite Özel Paketi Önümüzdeki Ay Geliyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here