Ana sayfa Haber For Honor Marching Fire Öncesi 15 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

For Honor Marching Fire Öncesi 15 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

897
0
PAYLAŞ

Ubisoft For Honor’ın Şubat 2017’den bu yana, Marching Fire eklenti paketine yaklaştığımız bu günlerde 15 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu.

Marching Fire öncesinde oyuncu sayısındaki artış eklenti paketi sonrasında da artacak gibi görünüyor. Özellikle For Honor’ın çok oyuncu kaybettiği dönemi atlatıp oyuncu sayısını arttırdığını duymak bizler gibi oyunu severek oynayan oyuncuları oldukça sevindirdi.

Marchin Fire ile birlikte Wu Lin karakterleri, 4v4 kale kuşatma oyun modu ve bir çok yenilik bizlerle birlikte olacak.

Marching Fire Ne Zaman Geliyor?

Marching Fire eklenti paketi 17 Kasım tarihinde bizlerle birlikte olacak. Eklenti paketini satın alan alan oyuncular Wu Lin karakterlerine, kale kuşatma ve Arcade oyun moduna erişim sahibi olacaklar.

Eklenti paketini almayan oyuncular daha önce ki Warrior’s Den yayımlarında bahsedildiği üzere Wu Lin karakterlerini eklenti paketinden 2 hafta sonra çelik ile satın almaya başlayabilecekler. Ayrıca bir çok oyuncunun beklediği kale kuşatma oyun modunu da çelik ile satın alabileceğiz. Eklenti paketlerinden Arcade modu ise malesef çelik ile satın alınamayacak ve eklenti paketinin sahiplerine özel olacak.

Star Citizen: Squadron 42 Tanıtım Videosu Yayımlandı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here