Ana sayfa Haber Fortnite Dünyayı Kurtar Modu İyileştiriliyor

Fortnite Dünyayı Kurtar Modu İyileştiriliyor

1430
0
PAYLAŞ

Fortnite Dünyayı Kurtar modunun bu yıl ücretsiz olması bekleniyordu ancak bir geliştirici videosu ile bu planın 2019 yılına kaldığı açıklanmıştı. Görünüşe göre bu gecikmenin asıl sebebi belli oldu.

Fortnite 6.30 yaması

Yeni yama ile arayüz kısmında ciddi iyileştirmeler oyuna ekleniyor. Özellikle hâlihazırda oyunu oynayanlar için büyük bir iyileştirme söz konusu. Oyun için menüler artık ana üssümüzdeki mekânları temsil eder hale gelmiş. Komuta merkezinde kurtardığımız kişilere bakabiliyoruz. Burada araştırma ve yetenek menülerine erişebileceğiz. Ayrıca ana karakterimize baktığımız kahramanlar kısmında burada olacak.

Fortnite Dünyayı Kurtar modunun yeni arayüzü oldukça sade ve şık gözüküyor
Fortnite Dünyayı Kurtar modunun yeni arayüzü oldukça sade ve şık gözüküyor

Major ve Director karakterleri oyuna yeni eklenen isimler. Keşif görevleri, savunma takımları ve kendi kurduğumuz ekipleri bu menülerden yönetebileceğiz. Geliştirme menüsünde ise bizi Kevin (Kevin?) karşılıyor. Bu kısım eskisine göre daha iyi görünüyor diyebiliriz.

İsim tanıdık geldi...
İsim tanıdık geldi…

Araştırma kısmında ise bizi Lars karşılıyor. İlk olarak Ride the Lightning görevinde karşılaştığımız Lars 4 farklı alanda (Dayanıklılık, Saldırı, Direnç ve Teknoloji) araştırma yapmamızı sağlıyor. Armory menüsünde ise Clip karakteri bize yardımcı olacak.

Araştırmalarımıza Lars yardım edecek
Araştırmalarımıza Lars yardım edecek

Yapılan tüm bu yenilikler oyunun daha anlaşılır olması yönünde atılmış bir adım. Geliştirici ekip oyunu gelişmesi açısından 6.30 yaması ile eskisine göre daha iyi bir noktada olduğunu belirtmişler. Yeni yamanın çıkış tarihi belli olmasa da daha detaylı bilgi almak için web sitesine göz atabilirsiniz.

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here