Ana sayfa Haber Fortnite İçin Turnuva Modu Geliyor

Fortnite İçin Turnuva Modu Geliyor

1055
0
PAYLAŞ

Fortnite son zamanların hakkında en çok konuşulan oyunlardan biri. Battle Royale tarzının revaçta olduğu bu dönemde çok şaşırtıcı bir durum değil aslında. Geçtiğimiz günlerde oyunun veri tabanını inceleyen meraklı oyuncular henüz açıklanmayan bir özellik ile karşılaştılar.

Aslında açıklanmadı demek tam anlamıyla doğru olmaz. Bu hafta yayımlanan bir geliştirici videosunda henüz oyunda olmayan turnuva sekmesi çok kısa bir süre için açıkça görülebiliyor. Tabi dikkatli oyuncuların gözünden kaçmayan bu detay “datamining” çalışmaları için teşvik edici olmuştur.

Fortnite Turnuva modu için gelecek olan yükleme ekranlarından biri
Fortnite Turnuva modu için gelecek olan yükleme ekranlarından biri

Eldeki bilgilere göre Tekli ve çiftli turnuva modları kısa bir süreliğine bizimle olacak. Ancak 4 kişilik takımlar halinde yapılan turnuva her cuma günü yapılmaya devam edecek. Bir turnuvada yeteri kadar puan toplayabilirseniz çeşitli hediyeler kazanabileceksiniz.

Turnuvalar ne zaman yapılacak?

27 – 31 ekim tarihleri arasında Salty Springs kupasında tek kişilik takımlar yarışacak.  28 ekim – 1 kasım tarihleri arasında ise Tomato Temple kupasına iki kişilik takımlar katılabilecek. 4’lü takım turnuvası ise Fortnite Friday Fight yani Fortnite Cuma Kapışması olarak gözüküyor.

Turnuva modu sürekli olarak aynı şeyleri yapmaktan sıkılan oyuncular için güzel bir değişiklik olacaktır. Özellikle resmi bir turnuva modunun oyuna getiriliyor olması bir çok oyuncu için sevindirici bir gelişme olacaktır. Turnuva tarihlerine bakılırsa yeni oyun modunun bu hafta içinde resmi bir şekilde açıklanması bekleniyor.

Fortnite Görev Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here