Ana sayfa Haber Rainbow Six Siege Yeni Gelecek Fortress Haritası Oyuncularla Paylaşıldı

Rainbow Six Siege Yeni Gelecek Fortress Haritası Oyuncularla Paylaşıldı

1181
0
PAYLAŞ

Ubisoft önümüzdeki günlerde Rainbow Six Siege Wind Bastion yamasıyla eklenecek olan Fortress haritasını oyuncularla paylaştı.

Wind Bastion yamasında bizlerle olacak olan Fortress isimli harita ismine uygun olarak kale tarzında bir harita olacak. Ayrıca Rainbow Six Siege yapımcılarının paylaştığı bir önemli detay ise haritanın yeni gelecek olan defans karakteri ile bağlantılı olması.

Yeni karakterlerin özelliklerine dair detayları bilmiyor olsak da görünüşleri bizlerle paylaşıldı

Geçtiğimiz günlerde ilk bakışı atabildiğimiz yeni karakterlerin detayları paylaşılmamış olsa da defans karakterinin hakkında açıklanan ‘Komutan’ detayı aradaki bağlantıyı yeterince açıklıyor. Saldırı karakterinin ise bir gezgin olduğu, bölgesel operasyonlarda kuvvetli ve düşmanı bastırmak üzerine dizayn edildiğinden bahsedildi.

Rainbow Six Siege’in Yeni Umudu

Özellikle geçtiğimiz günlerde Çin için çıkmaya hazırlanan oyun üzerinde yapılan değişikler büyük tepkiler çekti. Çin kanunlarına göre düzenlenen yeni sansürlü harita detayları oyuncuları oldukça sinirlendirdi.

Elbette Ubisoft bu değişikliklerin oyunun genelini etkilemeyeceğini açıklamış olsa da topluluktan aldığı tepkinin ardından topluluk yöneticileri Çin’e özel bölgesel kilidi olan bir yapıdan bahsettiler. Yine de kimse ne olacağından emin değil.

Gün be gün oyunu bırakan oyuncu sayısının artmasının yanı sıra Steam yorumları da düşüşe geçmiş durumda.

Fortress haritası ve yeni karakterler Ubisoft’un topluluğu yumuşatmak için en büyük umudu gibi görünüyor.

Fortnite Aynı Anda Çevrimiçi Olan Oyuncu Sayısında 8.3 Milyona Ulaştı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here