Ana sayfa Haber Ubisoft’tan Rainbow Six: Siege 8 Operatörüne Sert Müdahale Geliyor!

Ubisoft’tan Rainbow Six: Siege 8 Operatörüne Sert Müdahale Geliyor!

993
0
PAYLAŞ

Taktiksel oynanışı ile kendisini türünün diğer oyunlarından çok daha farklı bir konuma taşımış ve her geçen gün hem popülerliği hem de başarısı artan Rainbow Six: Siege’in 8 operatörüne de değişiklik geliyor. Taktiksel olması nedeniyle ve operatör sayısının da her geçen sezon artması nedeni ile eski ve yeni operatörler arasındaki dengeyi sağlamak için canla başla mücadele veren Ubisoft önemli değişikliklere gidiyor.

Etkilenen operatörler

8 Operatörde değişiklik olması bir yana, en çok dikkat çeken değişiklikler Finka, IQ, Blackbeard, Glaz ve Twitch’te görülecek.

Oyunda elektronik cihaz kullanan operatör sayısı artıkça IQ’nun seçilme oranı da doğru orantıda artış göstermiş ve gittikçe daha ezici bir üstünlük sağlamaya başlamıştı. IQ’nun elektronik cihazları algılama mesafesi 20’den 15 metreye düşürülüyor. Ayrıca patlayıcı el bombası kaldırılarak kendisine mayın (claymore) eklenecek.

Finka ise şu an oyunun en çok seçilen operatörü ve en çok kazandıranı. Haliyle Ubisoft buna da bir el atma gereği duydu. Kendisinin adrenalin yeteneği 20’den 10 saniyeye düşürülerek, nişan alma stabilite özelliği de yüzde 50’den 25’e düşürülecek. Sersemleten el bombaları (Stun granade) yerine ise patlayıcı el bombaları eklenecek.

Blackbeard’ın kalkanı ise yine bir nerf yiyor ve kalkanın dayanıklılığı 60’tan 50’e çekiliyor. Fakat kalkan takılı iken daha hızlı hareket etmesi sağlanacak. Ancak buna rağmen MK17 silahının hasarı da 42’den 49’a çıkarılırken SR-25’in hasarı 71’den 61′ indiriliyor.

Glaz’ın ise tüfeğinin hasarı 85’ten 71’e indirilerek oldukça dikkat çekici bir nerf almış oluyor.

Twitch’in FAMAS silahı ise yine Glaz’da olduğu gibi nerf alarak 40’tan 37’ye indiriliyor.

Diğer değişiklik yapılacak operatörler ise Jackal, Frost, Dokkaebi olacak.

Ubisoft’un yapacağı bu değişiklikler oyunu nasıl etkileyecek ve oyuncular nasıl tepkiler verecek göreceğiz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz Ubisoft’un Tasarımcı notları sayfasından bakabilirsiniz.

Battle For Azeroth 8.0 Yaması Sınıf Değişiklikleri | Warrior

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here