Ana sayfa Haber World of Warcraft: Battle for Azeroth PvP Değişiklikleri

World of Warcraft: Battle for Azeroth PvP Değişiklikleri

1071
0
PAYLAŞ

World of Warcraft tarihi boyunca en çok değişikliğe uğrayan sistem PvP olmuştur ve görünüşe göre Battle for Azeroth ile yeni değişiklikler göreceğiz. Gelecek olan eklenti paketi ile birlikte yeni dungeon, raid ve PvPvE formatında hazırlanan Island Expedition ile karşılaşacağız. Ancak yayımlanan yeni bir blog yazısı ile birlikte yeni PvP sisteminin nasıl olacağını görmüş olduk.

Battle for Azeroth PvP sistemi

Legion eklenti paketinde Honor seviyesi atladıkça PvP talent seçiyorduk. Fakat bu sistemin dezavantajı PvP’ye yeni başlayanları ciddi bir dezavantaj içerisinde bırakıyordu. Yeni paket ile birlikte ilk PvP talentları 20.ci seviyeden itibaren almaya başlayacağız. 110 seviye olduğumuzda ise tüm talentlar açılmış olacak. Legion’ın aksine 3 talent bulunan satırlardan seçmek yerine geniş bir havuz içerisinden istediğimiz talentı seçebileceğiz.

War mode nedir?

BfA ile gelen War mode ya da savaş modu 20.ci seviyeden itibaren oyuncuların erişimine açık olacak. Böylece istediğimiz yerde ve zamanda savaş modunu aktif eden oyuncular ile birlikte PvP yapabileceğiz. Ayrıca bu sayede oyuncular daha fazla tecrübe puanı kazanacaklar. Savaş modu ile gelen bir diğer yenilikse ödül avcılığı. Belirli oyuncular tarşı taraftan oyuncu öldürmeye başladıkları zaman Assassin unvanı kazanacaklar. Ancak daha çok oyuncu öldürmeye devam ettikçe haritada yeri belli olmaya başlayacak ve onu avlayabilen kişilere çeşitli ödüller verilecek.

Savaş modunu oynayabildiğimiz bölgelerde havadan yardım kutuları inecek. Bu kutuların kontrolünü ele geçiren tarafın oyuncuları kutulardan eşyalar alabilecek. BfA için gelen yeni PvP sistemi şimdilik umut vaat ediyor. Battle for Azeroth 14 Ağustos’ta çıkışını yapacak.

Dauntless Beta Rehberi: Zarar Tipleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here