Ana sayfa Haber World of Warcraft Warbringers Jaina Yayımlandı

World of Warcraft Warbringers Jaina Yayımlandı

1232
0
PAYLAŞ

Blizzard, World of Warcraft: Warlords of Draenor ile birlikte başlattığı sinematik tanıtım serisine bir yenisini ekledi.

Warlords of Draenor ile birlikte yayımlanan ve bizlere Maraad’ın ağzından eklenti paketinin önemli karakterlerini tanıtan Lord of the War serisi topluluğun büyük beğenisini kazandı. Blizzard gelenek olarak sürdürmeye karar verdiği sinematik serisine Legion eklenti paketinde Harbringers serisiyle devam etti.

Uzun süredir beklediğimiz Battle for Azeroth eklenti paketi Sargeras’ın elinden kurtulmuş Azeroth’un tekrar savaş ateşiyle kavrulduğunun hikayesini işleyecek. Battle for Azeroth’un önemli karakterleri yeni sinematik serisi Warbringers karşımıza çıkıyor.

Serinin ilk sinematiği Warbringers: Jaina bizlerle paylaşıldı.

Warbringers: Jaina

Battle for Azeroth’un Alliance oyuncularını Kul Tiras bölgesine götüreceği topluluk tarafından zaten biliniyordu. Kul Tiras bölgesinde Jaina Proudmoore’un ailesinin köklerine ineceğimiz yeni hikayenin detayları eklenti paketiyle birlikte bizlerle olacak.

Bir çok oyuncu sinematiğin içeriği hakkında teori üretmeye başladı. Topluluk sinematikte anlatılmak istenenin karşımıza çıkabilecek Undead teması ya da Jaina’nın babası Daelin Proudmoore’un ölümüne izin verdiği düşüncesinin iç çatışmasının anlatıldığı arasında kalmış gibi görünüyor. Sinematiğin en can alıcı noktasının kullanılan şarkı  ve Jaina Proudmoore karakterine ses veren Laura Bailey’in şarkıyı yorumlaması olduğunu söylemek mümkün.

Önümüzdeki günlerde daha önceden açıklanan içeriklerini merakla beklediğimiz Warbringers: Azshara ve Warbringers: Sylvanas bizlerle olacak.

Ghost Recon Wildlands ile Rainbow Six Siege Elele

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here