Ana sayfa Haber 2019 The Game Awards Duyuruları

2019 The Game Awards Duyuruları

583
0
PAYLAŞ

The Game Awards her yıl yeni oyunların duyurulduğu ve o yılın en iyi oyunlarının seçildiği bir etkinlik. Yılın oyunu olarak Sekiro: Shadows Die Twice seçilirken, yılın oyunu olur denilen Death Stranding en iyi Yönetmenlik ve Oyuncu Performansı dallarında birincilik aldı. Bu yıl yeni oyun duyurularında çok şaşırtan ve meraklandıran oyunlar göze çarpıyor.

The Game Awards Yeni Oyun Duyuruları

Yeni Xbox Series X konsolu için de geliştirilen Senua’s Saga: Hellblade II bizleri şaşırttı. Oldukça başarılı ancak kısa bir oynanışa sahip olan oyunun devamı son derece güzel görsellere sahip.

Gearbox’ın geliştirdiği Godfall henüz hakkında bilgimiz olmadığı halde oyun içi grafikler ile hazırlanmış harika bir fragman ile duyuruldu. Ayrıca Godfall Playstation 5 için duyurulan ilk oyun oldu.

Prey ve Dishonored ekibinden gelen yeni oyun ise Weird West. Fragman çok fazla bir şey göstermese de oyunda aldığımız kararların dünyayı büyük ölçüde etkileyeceği söylenmekte.

Riot Forge ise iki yeni oyununu duyurdu. Daha detaylı bilgiye dünkü haberimizden ulaşabilirsiniz.

Baldur’s Gate: Dark Alliance için ruhani devam oyunu sayılabilecek Dark Alliance. Oyunda R.A. Salvatore’nin meşhur karakteri Drizzt Do’Urden ile oynayabileceğiz.

Bu açıklamarın yanı sıra PlayerUnknown Brendan Greene tarafından geliştirilen Prologue, Fast & Furious Crossroads, Final Fantasy VII Remake, Humankind, Marvel Ultimate Alliance 3: Rise Of The Phoenix Expansion ve Magic: Legends oyunları için yeni fragmanlar gösterildi.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here