Ana sayfa Haber 2019 Yılı Ağustos Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Ağustos Ayı Öne Çıkan Oyunlar

485
0
PAYLAŞ

Ağustos ayı görece sakin geçen yaz sezonunu güzel oyunlar ile kapatmaya hazırlanıyor. Bu ay öne çıkan 8 oyunu sizler için derledik.

Age of Wonders: Planetfall

Çıkış Tarihi: 6 Ağustos

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Paradox Age of Wonders serisini fantastik diyarlardan yepyeni bir bilim kurgu evrenine taşımaya karar vermiş. Asıl serinin ne kadar başarılı bir oynanışa sahip olduğu düşünülürse yeni gelecek olan Planetfall özellikle bilim kurgu severlerin oldukça hoşuna gidecektir.

Pillars of Eternity: Complete Edition

Çıkış Tarihi: 8 Ağustos

Platformlar: Switch

Pillars of Eternity oldukça sevilen bir rol yapma oyunu. Complete edition içeriğinde ise tüm indirilebilir içerik ve genişleme pakertleri bulunmakta. Özellikle ilke defa Switch platformunda oynayacaklar için zengin bir içeriğe sahip diyebiliriz.

World of Warcraft: Classic

Çıkış Tarihi: 8 Ağustos

Platformlar: PC

World of Warcraft’ın ilk hali çok uzun bir süredir beklenmekteydi. Blizzard’ın kaçak sunucular ile olan mücadelesi adeta bir savaş haline gelmişti. Ancak tüm bunlara son verecek olan oyun bu ay çıkmaya hazırlanıyor. World of Warcraft: Classic eski günleri yad etmek isteyenler için 8 ağustos’ta çıkıyor.

Lord of the Rings Adventure Card Game

Çıkış Tarihi: 8 Ağustos

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Son zamanlarda çıkan bir çok kart oyunu çıktı. Özellikle Magic the Gathering Arena’nın başarısı başka oyun geliştiricileri de bu tarz yöneltmiş gibi duruyor. Bu kervana katılan en son oyun ise Orta Dünya’da geçiyor. Tanıdık kahramanlardan bir takım oluşturup Sauron’a karşı olan mücadeleyi kartlar ile yapacağız.

Life is Strange 2 Episode 4

Çıkış Tarihi: 22 Ağustos

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Life is Strange 2’nin 4. bölümü takipçileri ile bu ayın son haftalarında buluşmaya hazırlanıyor. İlk 3 bölümde anlatılan hikâyelerin bu bölümde aradan belirli bir zaman geçtikten sonra devam etmesi bekleniyor.

Ancestors: The Humankind Odyssey

Çıkış Tarihi: 26 Ağustos

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ancestors çok değişik bir hikâyeye sahip bir oyun. Açık dünya hayatta kalma tarzına sahip olan bu oyun bizi 10 milyon yıl öncesinde Neojen dönemi Afrika’sına götürüyor. Oyunda tekl bir karakterden farklı olarak bir türün gelişimini kontrol edeceğiz. Klana yeni üyeler katıp gelecek nesillere için hangi becerileri öğreneceğimizi seçeceğiz. Oyun 10 milyon’dan 2 milyon yıl öncesine kadar olan süreyi kapsayacak.

Control

Çıkış Tarihi: 26 Ağustos

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Remedy Entertainment bu sefer kafamızı iyice karıştırmaya hazırlanıyor. Doğa üstü olaylar ve farklı boyutlar ile uğraşacağız. Control adından da anlaşılacağı gibi tamamen yolundan çıkan bir gizli ajansı tekrar kontrol altına almakla ilgili. Daha fazlasını görmek için tavsiyem oyunun çıkışını beklemeniz olur.

Blair Witch

Çıkış Tarihi: 30 Ağustos

Platformlar: PC, Xbox One

Blair cadısı görünüşe göre kolay kolay eskimeyen bir hikâye. Bu yıl E3 oyun fuarında tanıtılan oyun hiç beklemeden bu ay sonu çıkış yapmaya hazırlanıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here