Ana sayfa Haber 2019 Yılı Ekim Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Ekim Ayı Öne Çıkan Oyunlar

486
0
PAYLAŞ

Ekim ayı ile bir çok beklenen oyun çıkışını yapıyor. Breakpoint, Modern Warfare, The Outer Worlds gibi merakla beklenen oyunlar bizimle buluşmaya hazırlanıyor. Bu ay öne çıkan 7 oyunu sizler için derledik.

Destiny 2: Shadowkeep

Çıkış Tarihi: 1 Ekim

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Destiny 2, Activision ile ayrılığı sorası Steam’e geçişi ve temel oyun içeriğinin ücretsiz olması sayesinde bir süredir ilgileri üzerinde toplamayı başardı. Bu sefer en son geçen oyunda gittiğimiz Ay’a geri gidiyoruz ve Hive’in güneş sisteminde en kuvvetli olduğu yerlerden birine baskın düzenleyeceğiz. Ancak tek derdimiz bu değil tabi ki. Black Garden’dan geri çıkan Vex’ler bize yeteri kadar sıkıntı çıkartacak gibi görünüor.

Ghost Recon Breakpoint

Çıkış Tarihi: 4 Ekim

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Son derece başarılı olan Wildlands’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Bir önceki oyunda tanıştığımız Cole D. Walker bu kez düşmanımız. Eski bir Ghost olan Walker kendi elit saldırı timi olan Wolves ile Aurora adasını ele geçirmiş durumda. İlk oyuna göre çok daha iyi mekaniklere ve daha geniş bir adaya sahip olan oyun bu yılın en beklenen oyunlarından biri.

Trine 4

Çıkış Tarihi: 8 Ekim

Platformlar: PC, PS4, Xbox One, Switch

Son yıllarda çıkan en başarılı platform oyunlarından biri Trine serisi. Yeni oyun 4 kişiye kadar co-op oynama desteği sunuyor. 3 boyutlu arka planlarda 2 boyutlu platformlarda ilerleyerek hem düşmanlar ile savaşıyor hem de bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

John Wick Hex

Çıkış Tarihi: 8 Ekim

Platformlar: PC, Mac

John Wick Hex altıgenlerden oluşan bir alanda taktiksel strateji kullanarak düşmanların alt etmeye çalıştığımız bir oyun. Ekim ayının ilk haftasında göze çarpan oyunlardan biri.

Frostpunk

Çıkış Tarihi: 11 Ekim

Platformlar: PS4, Xbox One

Frostpunk keni oyun türünü yaratan nadir oyunlardan biri. Steam punk tarzının alt tütü diyebileceğimiz oyun hayatta kalma ve şehir kurma türlerini son derece başarılı bir şekilde birleştirmiş. İlk olarak PC oyuncuları için çıkan oyun şimdi de konsol oyucuları ile buluşuyor.

The Outer Worlds

Çıkış Tarihi: 25 Ekim

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

The Outer Worlds rol yapma oyunlarında usta firma Obsidian Entertainment tarafından geliştiriliyor. Hatta uzayda gelen Fallout olarak oyunun takipçileri arasında isimlendirilmiş bile. Yoldan sapıp on yıllar sonra Halcyon kolonisinde uyanıyor ve neler olduğunu çözmeye çalışıyoruz. Tam bir rol yapma oyununa sadık kalınarak problemleri birden fazla yöntem ile çözme seçeneğimiz olacak.

Call of Duty: Modern Warfare

Çıkış Tarihi: 25 Ekim

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Modern Warfare’in yeniden yapılmış hali, senaryosu henüz belli olmasa da, özellikle ülkemizde büyük tartışmalara sebebiyet vermiş durumda. Tek kişilik hikaye modu dışında çoklu oyuncu kısmında Call of Duty serisine bir kaç yenilik getiriyor. Fakat Spec Ops Survival oyun modunun ilk yıl sadece konsol oyuncularının erişimine açık olması PC tarafında büyük tepki topladı. Oyun PC tarafında ne kadar başarılı olacak bekleyip göreceğiz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here