Ana sayfa Haber 2019 Yılı Eylül Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Eylül Ayı Öne Çıkan Oyunlar

616
0
PAYLAŞ

Eylül ayı ile yılın son mevsimine girerken adeta bir oyun bombardımanına tutuluyoruz. Bu ay öne çıkan 11 oyunu sizler için derledik.

Final Fantasy 8 Remastered

Çıkış Tarihi: 3 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Final Fantasy 7 Remake gibi yeniden yapılmış olmasa da, Final Fantasy 8 Remastered serinin hayranlarının uzun bir süredir beklediği gerçeğini değiştirmiyor.

Monster Hunter World: Iceborne

Çıkış Tarihi: 6 Eylül

Platformlar: PlayStation 4, Xbox One

Canavar avlamaya devam ediyoruz. Monster Hunter serisinden bir önceki oyunda yer verilmeyen bir çok canavar Iceborne ile geri dönüyor. İlk olarak konsollara çıkacak eklenti paketi PC takipçileri ile Aralık ayı gibi buluşması bekleniyor.

NBA 2K20

Çıkış Tarihi: 6 Eylül

Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, Switch

Bir çok spor oyununda olduğu gibi NBA’de yıllar geçtikçe eskimeyen oyunlardan biri. Yeni oyun ile daha gerçekçi oyun mekaniklerinin gelmesi bekleniyor.

Greedfall

Çıkış Tarihi: 10 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Bu yıl merakla beklediğimiz bir başka rol yapma oyunu Greedfall. Viktorya dönemine benzer ve büyünün olduğu bir dünya çeşitli maceralar ve ortaya çıkarılacak gizemler bizleri bekliyor. Eğer umduğumuz kadar iyi çıkarsa uzun bir süre başından kalkamayacağız gibi duruyor.

Gears 5

Çıkış Tarihi: 10 Eylül

Platformlar: PC, Xbox One

Gears 5’te daha çok Locust keseye devam edeceğiz. Kait’in aklının çok iyi olmadığını şimdiye kadar yayımlanan fragmanlardan net bir şekilde gördük. Özellikle daha iyi bir hikâye anlatımını sahip olması beklenen oyun konsoldan uyarlamak yerine PC için geliştirilmiş.

eFootball Pro Evolution Soccer 2020

Çıkış Tarihi: 10 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Konami yılardır değişmeyen Pro Evolution Soccer yada kısaca PES ismini eFootball olarak değiştirdi. Futbol severlerin eleştirdiği eksikliklerin bir kısmını bu oyunda düzeltilmiş olması bekleniyor.

Borderlands 3

Çıkış Tarihi: 13 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Looter-Shooter tarzını hayatımıza katan oyun geri dönüyor. Borderlands 3 bu sefer bizi birden fazla gezegene götürüyor. 1 milyondan fazla silahın olacağı iddia edilen oyun bizleri bilgisayarın başına kitleyecek gibi duruyor.

Ni No Kuni Remastered

Çıkış Tarihi: 20 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Switch

Studio Ghibli animasyonlarını sevenlerin merakla beklediği Ni No Kuni Remastered en sonunda PC için geliyor.

The Surge 2

Çıkış Tarihi: 24 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

The Surge 2 souls benzeri dediğimiz oyunlardan biri. Uçağımızın düştükten sonra kendimizi Jericho City’de buluyoruz. Etrafta buluna robotları parçalayıp işe yarar parçalarını kullanabilmek gibi gayet güzel gözüken oyun mekanikleri bizleri bekliyor.

FIFA 2020

Çıkış Tarihi: 24 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Bu ay çıkacak olan ikinci futbol oyunumuz FIFA 2020. Yeni 1v1 hücum ve defans mekanikleri ile yepyeni Volta oyun modu serinin takipçilerini bekliyor.

Code Vein

Çıkış Tarihi: 27 Eylül

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One

Anime tarzını sevenler için Code Vein bu ay sonu çıkışını yapacak. Bir başka souls benzeri olan oyunda gelecekte insanlığın yıkımı sonrasında geçmişini arayan bir karakteri canlandıracağız.

Control İncelemesi | Lanet Olası Federaller

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here