Ana sayfa Haber 2019 Yılı Kasım Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Kasım Ayı Öne Çıkan Oyunlar

398
0
PAYLAŞ

Kasım ayı öne çıkan oyunlar geçtiğimiz aylara göre daha az gözüküyor olsa da bu ay uzun zamandır beklediğimiz oyunlar çıkışlarını yapıyor. Özellikle Death Stranding ve Red Dead Redemption 2 ilk göze çarpan oyunlar. Bu ay öne çıkan 6 oyunu sizler için özetledik.

Red Dead Redemption 2

Çıkış Tarihi: 5 Kasım

Platformlar: PC

Rockstar’ın sevilen western oyunu Red Dead Redemption 2’nin PC için çıkıp çıkmayacağı bir süredir söylenti halindeydi. Geçtiğimiz haftalarda oyunun duyurulması ile birlikte Kasım ayı çıkış tarihi verilmesi büyük şaşkınlık yaratırken henüz deneyimleme şansı olmayan PC oyuncularının ise yüzünü güldürdü.

Need for Speed Heat

Çıkış Tarihi: 8 Kasım

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Heat, yarış oyunları arasında klasikler arasında giren Need for Speed serisi için çıkacak olan son oyun. Heat’de bolca polis kovalaması ile karşılaşacağız. Gündüz ve gece yarışıyor olma durumuna göre karşımıza çıkan polislerin sürüş ve agresiflik tarzı farklı olacak.

Death Stranding

Çıkış Tarihi: 8 Ekim

Platformlar: PS4

Hideo Kojima’nın Metal Gear serisinden sonra yaptığı ilk oyun Death Stranding uzun bir süredir merak edilen bir oyun. Bugün itibari ile ilk incelemeleri çıkan oyun yılın oyunu olur mu olmaz mı tartışılır. Ancak çok iyi bir hikâye anlatımına sahip olduğu kesin.

Age of Empires 2: Definitive Edition

Çıkış Tarihi: 14 Kasım

Platformlar: PC

Bir başka yenilenen klasik oyunumuz Age of Empires II. Yıllar sonra bile orijinal oyun halen oyuncu bulabilirken, Definitive Edition ile bu sayı daha da artacaktır.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Çıkış Tarihi: 15 Kasım

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Respawn Entertainment Star Wars evrenine Fallen Order ile giriş yapıyor. Gönüllerde asıl geçen yeni bir Titanfall oyunu olsa da Star Wars sevenlerin başından kalkamayacağı bir oyun geliyor. Şimdiye kadar yayımlanan fragmanlardan görülebildiği kadarı ile Dark Souls benzeri affetmeyen bir dövüş sistemine sahip olacak.

Civilization VI

Çıkış Tarihi: 22 Kasım

Platformlar: PS4, Xbox One

Civilization VI’nın bu listede gözükmesi şaşırtıcı olsa da sevilen strateji oyunu konsol platformu için ilk kez çıkışını yapıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here