Ana sayfa Haber 2019 Yılı Mart Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Mart Ayı Öne Çıkan Oyunlar

655
0
PAYLAŞ

Mart ayı biz oyun severler için son derece keyifli geçeceğe benziyor. Bir kaç devam oyunu ve ilgi çekici yeni oyun bu ay çıkış yapacaklar.

Dead or Alive 6 – 1 Mart

Oldukça sevilen dövüş oyunu iki haftalık bir erteleme ile tekrardan bizimle. 2 tanesi yeni olmakla şimdilik toplamda 27 adet karakter ile çıkışını yapıyor.

Left Alive – 5 Mart

Şimdiye kadar yayımlanan fragmanlardan görebildiğimiz kadarı ile Metal Gear Solid serisinden yoğun bir şekilde etkilenmiş bir seri. Aynı başarıyı yakalayabilir mi zaman içerisine göreceğiz.

Devil May Cry 5 – 8 Mart

Oynanabilir karakterler olarak Dante ve Nero’ya tekrar merhaba demeye hazır olun. V adında yeni bir karakterine geldiği oyun alıştığımız hızlı aksiyon tarzından uzaklaşmamış.

The Division 2 – 15 Mart

Beta ve test aşamalarında dikkatli bir şekilde takip ettiğimiz oyun en sonunda çıkışını yapıyor. İlk oyundaki hatalarında ders alarak ve yenilikler katarak çıkışını yapacağını umduğumuz The Division 2 umarız beklentilerimizi karşılar.

The Sinking City – 21 Mart

The Sinking City Lovecraft hikayelerinden esinlenerek yaratılmış bir dünyaya sahip. New England bölgesinde geçecek oyunda dedektiflik yaparak insanların neden delirdiğini çözmeye çalışıyoruz. Adından da anlaşılacağı gibi oyunda bol miktarda su göreceğiz gibi duruyor.

Sekiro: Shadows Die Twice – 22 Mart

Souls serisinin yaratıcısı FromSoftware’in geliştirdiği yepyeni bir dünyaya bakış atıyoruz. Sekiro souls oyunlarını oynayanlara tanıdık gelecek bir oynanış sahip olacak ancak. Sengoku dönemi Japonya’sında geçen oyun bu ay sonuna doğru çıkışını yapacak.

The Walking Dead Final Episode – 26 Mart

Çıkışı yılan hikayesine dönen oyun Telltale Games’in kapanışından sonra Skybound Games’in imdada yetişmesi sayesinde bitirebildi. En sonunda serinin takipçileri Clementine’nin hikayesinin sonunu görme fırsatı yakalayabilecekler.

The Division 2 Birinci Yıl Yol Haritasının Detayları Paylaşıldı

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here