Ana sayfa Haber 2019 Yılı Ocak Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Ocak Ayı Öne Çıkan Oyunlar

645
0
PAYLAŞ

Ocak ayı yeni bir yıla başlangıcı temsil ederken biz oyun severler içinde aynı zamanda yeni bir oyun dolu yıl anlamına geliyor. Bu yıla çok iyi bilinen iki oyunun yeniden yapılmış halleri ile karşılıyoruz. Ancak bakalım beklentileri karşılayabilecekler mi?

Onimusha: Warlords (PC, PS4, Xbox One, Switch) – Ocak 15

Onimusha oldukça güzel bir hikayeye sahip bir oyun serisi. Son oyunun çıkasından bu yana tam 15 sene geçmiş. Herkes seriye yeni bir oyun istersen ilk oyunun güncellenmiş hali ile karşılaştık. Eski günleri yad etmek isteyenlerin ilgisini çekebilir.

Ace Combat 7: Skies Unknown (PS4, PSVR, Xbox One) – Ocak 18

Ne ara 7. oyun geldi diyebileceğimiz bir seri Ace Combat. Simülasyon öğeleri bulunun bir aksiyon oyunu diyebiliriz. Serinin takipçisi değilseniz duyamamış olanız gayet normal.

Battlefleet Gothic: Armada 2 (PC) – Ocak 24

İşte bir başka takipçisi değilseniz gözden kaçırabileceğiniz bir oyun serisi. Warhammer 40k dünyasının az değinilmiş uzay savaşlarına bakış attığımız bir oyun. İlk Battlefleet Gothic oynanış tazrına alışmak zordu. Umarız ikinci oyunda biraz olsun daha oyuncu dostu bir sistem ile gelir.

Life is Strange 2 – Episode 2 (PC, PS4, Xbox One) – Ocak 24

İlk çıktığı zaman oldukça büyük ilgi toplayan ödüllü bir oyun serisi. İlk oyunun aksine bu sefer farklı iki kardeşin hikayesine bir bakış atıyoruz.

Resident Evil 2 Remake (PC, PS4, Xbox One) – Ocak 25

Eski bir dost tamamen yenilenmiş grafik ve oynanış mekanikleri ile geri dönüyor. Remake nasıl yapılır çok güzel bir örnek. Onimusha ile birlikte bu yılın ilk remake oyunları. Ancak Resident Evil 2 neredeyse omdern oyunlardan az kalır bir yanı yok gibi duruyor. Eğer zamanında oynamadıysanız kesinlikle bu sefer kaçırmayın.

Kingdom Hearts 3 (PS4, Xbox One) – Ocak 29

Disney dünyasında aklınıza hangi karakter geliyorsa hepsini bulabileceğiniz bir oyun. Farklı dünyalardan sevdiğiniz karakterleri bir arada görmek istiyorsanız kaçırmayacağınız bir oyun.

Operasyon Merkezi 2018 Yılı Değerlendirmesi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here