Ana sayfa Haber 2019 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

579
0
PAYLAŞ

Şubat ayı oyun konusunda bizi oldukça tatmin edecek gibi duruyor. Özellikle popüler oyun serilerinin devam oyunları konusunda zengin bir ay bizleri bekliyor.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Bir nesle uçak kullandırtmayı sevdiren bir oyun desek sanırım çok yanlış olmaz. Sevilen uçak simülasyonunun devam oyunu 1 Şubat tarihinde çıkış yapıyor.

God Eater 3

Bir başka heyecan ile beklenen devam oyunu. Sıklıkla Monster Hunter serisi ile karşılaştırılan God Eater yeni oyunu 8 Şubat tarihinde çıkış yapacak.

Crackdown 3

Crackdown 3’ün çıkış tam yılan hikayesine döndü derken bu yıl E3 fuarında serinin takipçileri sevindirici haberleri aldılar. Ancak bu kadar uzun ve sessiz geçen bir geliştirme sürecinin sonunda Crackdown 3 bekleneni verebilecek mi? Crack 3 15 Şubat tarihinde çıkacak olan ilk oyun.

Far Cry: New Dawn

İşte 15 Şubatın ikinci bombası. Bir önce çıkan oyuna hikâye olarak direkt devam ediyoruz. Nükleer bombalar sonrası bir Far Cry oyunu nasıl olur göreceğiz.

Jump Force

Bandai Namco sevilen anime dünyalarını bir araya getirdiği değişik bir oyun Jump Force. Sanıyoruz anime severlerin en çok ilgi duyacağı bir oyun olacaktır. Jump Force’da 15 Şubat tarihinde çıkış yapacak.

Metro Exodus

Yahu ne 15 Şubatmış diyorsanız doğru yerdesiniz. Yukarıdaki 3 oyun ile beraber Metro Exodus aynı tarihte çıkış yapacak. Ancak diğerlerinin arasından sıyrılma şansı en çok sanıyoruz Metro’da vardır. Gerek çok sevilen bir kitap serisinden uyarlama olsun, gerekte son günlerde Epic Games ile yeni anlaşmaları olsun gözler bu oyunun üzerinde.

Anthem

Bioware’ın Warframe ve Destiny tarzında yapmış olduğu bir oyun Anthem. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde demo performasnı konusunda sınıfta kalmış olsa da gözler 22 Şubat’ı bekliyor.

Anno 1800

Bu ay Ubisoft’un çıkış yapacak olan ikinci oyunu. Oldukça iyi giden bir serinin üstüne katılarak daha güzel cilalanmış bir halin olmuş Anno 1800. 26 Şubat tarihinde sanayi devrimi zamanına geri dönüyoruz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here