Ana sayfa Haber 2019 Yılı Temmuz Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2019 Yılı Temmuz Ayı Öne Çıkan Oyunlar

515
0
PAYLAŞ

Temmuz ayı 2019 yılının diğer aylarına göre oyun çeşitliliği ve beklentiler bakımından biraz daha yavaş geçiyor diyebiliriz. Bu ay öne çıkan oyunları sizler için derledik.

Stranger Things 3: The Game

Çıkış Tarihi: 4 Temmuz

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve iOS

Popüler Netflix dizisinin çıkacak olan ilk oyunu tarz olarak Stranger Things ile aynı dönem grafiklerini seçmiş.

3. sezon ile eş zamanlı giden bir hikâyeye sahip olacak oyun dönemine uygun olarak macera türünde olacak. Her ne kadar retro bir tarza sahip olsada modern oyun mekaniklerine sahip olacağı açıklanmış. Ayrıca oyun Türkçe desteği ile birlikte gelecek.

Sea of Solitude

Çıkış Tarihi: 5 Temmuz

Platformlar: PC, PlayStation 4 ve Xbox One

Electronic Arts tarafından geliştirilen Sea of Solitude bu ay gelecek olan bir başka macera oyunu. Kay adındaki ana karakter sular altında kalmış bir şehirde yanlızlığının üstesinden gelmeye çalışıyor.

Su altında yaşayan canavarların yanı sıra karanlık hatıraların da üstesinden gelerek dünyaya daha renkli bir yer haline getirmeye çalışacağız.

Blazing Chrome

Çıkış Tarihi: 11 Temmuz

Platformlar: PC ve Switch

Blazing Chrome bu ay karşımıza çıkan bir başka retro tarza sahip bir oyun. Platform tarzına sahip oyunda makinelerin hakim olduğu bir Dünya ile karşılaşıyoruz.

Fakat platform demek yeterli olmaz. Run-n-gun türü yani bol aksiyona sahip sürekli ateş ederek ilerlemeniz gereken bir oyun. 1991 senesinde çıkan Duke Nukem 1 oyununa son derece benzeyen bir oyun diyebiliriz.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Çıkış Tarihi: 19 Temmuz

Platformlar: Switch

Marvel Ultimate Alliance serisinin son oyunu The Black Order bu yılki E3’te fragmanı gösterildi. Nintendo tarafından geliştirilen ilk Marvel oyunu.

Serinin diğer oyunlarından farklı bir evrende geçen oyun sadece Marvel Sinematik Evreni değil bir kaç farklı kaynaktan yararlanacak. Oyun sadece Switch üzernden çıkacak ancak ilerleyen dönemlerde diğer platformlara da gelmesini umuyoruz.

Beyond: Two Souls

Çıkış Tarihi: 22 Temmuz

Platformlar: PC

Beyond: Two Souls yeni bir oyun değil ancak PC oyuncuları ile kez karşılaşacaklar. Ellen Page ve Willem Dafoe gibi ünlü oyuncuları bulunduğu oyun Jodie karakterinin 15 yılını kapsayan bir hikâyeye sahip.

Wolfenstein: Youngblood

Çıkış Tarihi: 26 Temmuz

Platformlar: PC, PlayStation 4, Xbox One ve Switch

Uzun bir süredir beklenen yeni Wolfenstein oyunu bu ay sonunda bizimle olacak. BJ Blazkowicz ortadan kaybolduktan sopnra Nazi işgali altındaki Paris’te kızları onu bulmaya çalışacaklar. Wolfenstein: Youngblood aynı zamanda serinin ilk co-op oyunu olma özelliğini taşıyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here