Ana sayfa Haber 2020 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2020 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

51838
0
PAYLAŞ
Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar
Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

Mayıs ayı ile artık yaz ayları ufukta görülmeye başladı. Bu ay içerisinde çıkan oyunlar geçen aya göre biraz daha az heyecan verici demek çok da yanlış olmaz. Haziran ayında Last of Us Part 2 ve Temmuz ayında Ghost of Tsushima’nın çıkacağı düşünülürse biraz dinlenmek fena bir fikir sayılmaz.

Miden Tower

Çıkış Tarihi: 1 Mayıs

Platformlar: PC, Xbox One

Miden Tower, etkileyici ve dramatik bir hikâyeye sahip bir rol yapma oyunu. Miden Tower Alroval İmparatorluğu tarafından istila edildikten sonra, onu ev olarak adlandırılan büyücüler üst katlarında kendilerini köşeye sıkışmış bulurlar. Bu, kuleyi geri almak ve onlara karşı işlenen yanlışlardan intikam almak için karşı yoğun bir fırlatmaya yol açan bir dizi trajik olayı harekete geçirir. Kahraman, duvarlarla birleşerek veya gerekirse bir rüzgâr kesici olarak hareket ederek ana karakterlere destek sağlayan gerçek bir duvardır.

Fury Unleashed

Çıkış Tarihi: 8 Mayıs

Platformlar: PC, PS4, Switch, Xbox One

Fury Unleashed, yeni bir oyun değil ancak 2yıl süren erken erişim aşamasını geride bırakmaya hazırlanıyor. Fury Unleashed, çizgi roman sayfalarında oynadığınız rogue-like türünde bir aksiyon platform oyunu. Oyuncular rastgele oluşturulmuş seviyeler ve rastgele öğeler sayesinde aynı şeyi asla iki kez yapmayacak. Hepsi son derece rafine, modern, yüksek çözünürlüklü 2B bir sanat tarzı benimsenmiş.

The Persistence

Çıkış Tarihi: 21 Mayıs

Platformlar: PC, PS4, Switch, Xbox One

2521 yılında, The Persistence adındaki bilim gemisinde yer alan bu gizli korku deneyimi sunuyor. Mürettebatın mutasyona uğramasıyla bir şeyler korkunç bir şekilde yanlış gitmiş. Oyuncunun her ölümü, yerleşik bilgisayar IRIS’in cryosleep’dan başka bir karakter uyandırmasıyla sonuçlanır. Geminin düzeni rastgele bir şekilde değişir. Oyunda gizlilik hayatta kalmak için çok önemli bir yer kaplamakta.

Saints Row: The Third Remastered

Çıkış Tarihi: 22 Mayıs

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Saints Row: The Third Remastered, gelişmiş grafiklerle yeniden tasarlanan Steelport, orijinal günah şehri, çok daha iyi görünecek. Stilwater’ı kendi başlarına aldıktan yıllar sonra, Third Street Saints, sokak çetesinden Saints spor ayakkabıları, Saints enerji içecekleri ve Johnny Gat bobblehead bebekleriyle bir markaya dönüştü. Sendikaya diz çökmeyi reddederek, bir zamanlar gururlu bir metropol olan Sendika kontrolü altındaki mücadele eden günah şehrine indirgenen Steelport’a karşı savaşmak asıl amacımız.

Maneater

Çıkış Tarihi: 26 Mayıs

Platformlar: PC

Maneater, Körfez Kıyısı’nın affetmeyen sularında yer alan tek oyunculu bir aksiyon rol yapma oyunu. Her derinlikte gizlenen tehlike ile açık okyanusta hayatta kalmak için savaşın. Tek aletiniz fikirleriniz, çeneleriniz ve beslerken gelişmek gibi tuhaf bir yetenek. Aklınıza gelebilecek her şey menüde.

Wildfire

Çıkış Tarihi: 26 Mayıs

Platformlar: PC

Her şeyin yandığı bu gizli oyunda elementlere hâkim olmak ön plana çıkıyor. Bu 2B gizlilik oyununda doğaüstü düşmanları yenmek için oyucular ateşleri başlatmak, suyu dondurmak ve dünyayı hareket ettirmek için temel güçlerini kullanacak.

Minecraft Dungeons

Çıkış Tarihi: 26 Mayıs

Platformlar: PC, PS4, Switch, Xbox One

Minecraft Dungeons, klasik arpg oyunlarından esinlenen ve Minecraft evreninde geçen yepyeni bir oyun. Oyun tek başsına veya dört kişiye kadar arkadaşlarınız ile oynanabiliyor. Dört oyuncu, aksiyon dolu, hazine dolgulu, çılgınca çeşitli seviyelerde birlikte savaşabilir ve kötü Arch-Illager’ı devirmek için çeşitli maceralara atılabilir.

Fast & Furious Crossroads

Çıkış Tarihi: 8 Mayıs

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Çıkış tarihi dahil hakkında neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz bir oyun Fast & Furious Crossroads. Fast & Furious evreninden karakterler ile karşılaşacağımız ve film serisinden tanıdık gelecek bolca aksiyon ile karşılaşacağımıza ise kesin gözüyle bakılıyor.

Rogue Elements Yeni Dauntless Sezonu Geliyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here