Ana sayfa Haber 2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

34490
0
PAYLAŞ
Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar
Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

Dopdolu geçen Mart ayından sonra Nisan ayı oyunseverler biraz sönük geçecek gibi duruyor. Özellikle Ori and the Will of the Wisps, Doom Eternal, Nioh 2 ve Half Life: Alyx gibi isimlerden sonra aynı heyecanı ne yazık ki Nisan ayında bulamıyoruz.

Fallout 76 Wastelanders

Çıkış Tarihi: 7 Nisan

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Fallout 76 tarihe en kötü çıkış yapan Fallout oyunu olarak geçti desek abartmış olmayız. Wastelanders eklenti paketi ile oyun ilk çıktığı zaman en büyük eksiklik olarak adlandırılan NPC karakterler oyuna ekleniyor. Wastelanders paketinin içeriği ücretsiz olarak geliyor. Bunun yanı sıra ana oyunun sahipleri için Raider ve Settler paketleri ise satın alınabilir içerik olarak oyuna eklenmekte.

Hellpoint

Çıkış Tarihi: 24 Nisan

Platformlar: PC, PS4, Xbox One, Switch

Hellpoint, bilim ve doğaüstünün birbirine karıştığı ağır atmosferik evrende geçen karanlık ve zorlu bir aksiyon rol yapma oyunu olarak tanımlanıyor. Irid Novo adındaki bir uzay istasyonu harap olmuş ve kozmik tanrılara hizmet eden şeytani boyutlar arası varlıklar tarafından tamamen istila edilmiş. Bolca kan ve şiddet içeren oyun aynı zamanda souls-like olarak tanımlanmış.

Trials of Mana

Çıkış Tarihi: 13 Nisan

Platformlar: PC, PS4

İlk olarak 1995 yılında çıkış yapan Trials of Mana yenilenmiş grafikleri ile yeniden çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunda kötülüğün kuvvetlerinin sekiz Benevodon’u hapsedildikleri yerden çıkartmaya çalışırken bir yandan Dünyadaki mana yok olmaya başlamış durumda. Seçilen karaktere göre farklı bir macera oyuncuları bekliyor.

Predator: Hunting Grounds

Çıkış Tarihi: 24 Nisan

Platformlar: PC, PS4

Predator: Hunting Grounds, Predator’ın en zorlu avını takip ettiği dünyanın ıssız ormanlarında geçen, asimetrik bir FPS oyunu. 4 kişilik bir takımın üyesi olarak, Predator seni bulmadan önce verilen görevi bitirmek zorundasınız. Aynı zamanda İlk Predator filminden tanıdık gelecek mekanlarda geçen oyunda Predator olarak oynayabilir ve takımı ileri teknolojilerin yardımını kullanarak 4 kişilik takımı avlayabilirsiniz.

>> Predator: Hunting Grounds satın almak için <<

Gears Tactics

Çıkış Tarihi: 28 Nisan

Platformlar: PC

Gears Tactics, ilk Gears of War oyunundan 12 yıl öncesini anlatan hızlı ve sıra tabanlı bir strateji oyunu. Sera gezegenindeki şehirler, yer altından gelerek korkunç tehdit teşkil eden düşmanların eline geçmeye başlıyor: Locust Sürüsü. Hükûmet darmadağın bir durumdayken hayatta kalanlardan oluşan bir ekip, insanların son umudu olarak ortaya çıkıyor. Oyunda Gabe Diaz olarak Locust ordusunun acımasız ve güçlü lideri, canavarlar yaratan dahi canavar Ukkon’u yakalamak için çeşitli görevlere gidecek ekiplere komuta ediyoruz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here