Ana sayfa Haber 2020 Yılı Ocak Ayı Öne Çıkan Oyunlar

2020 Yılı Ocak Ayı Öne Çıkan Oyunlar

35453
0
PAYLAŞ

Ocak ayı ile yeni bir yıla merhaba derken aynı zamanda 2020 yılının ilk ayında çıkacak olan yeni oyunlara da bir bakış atıyoruz.

Monster Hunter World: Iceborne

Çıkış Tarihi: 9 Ocak

Platformlar: PC

Monster Hunter World: Iceborne yeni bir oyun değil ancak PC platformu için gecikmeli olarak geliyor. Buz ve kar ile kaplı yepyeni bir diyarda canavar avlamaya devam diyenler için Iceborn bu ay çıkışını yapıyor.

Dragon Ball Z: Kakarot

Çıkış Tarihi: 17 Ocak

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Efsane manga serisinden uyarlanan oyunda Dragon Ball hikayesinde daha önce anlatılmamış kısımlara değiniyor. İkonik Dragon Ball savaşlarını da oynamak mümkün olacak.

Kingdom Hearts 3: Re Mind

Çıkış Tarihi: 23 Ocak

Platformlar: PS4

Kingdom Hearts 3 için çıkacak olan ilk büyük eklenti ile oyuna yeni karakterler ve yeni keyblade dönüşümleri eklenecek. Final Fantasy karakterlerinin eklenmesi ile oldukça zengin bir kadro oyunun sevenlerini bekliyor.

Pillars of Eternity 2: Deadfire

Çıkış Tarihi: 28 Ocak

Platformlar: PS4, Xbox One

İzometrik rol yapma oyunlarının içerisinde son zamanlarda çıkan iyi örneklerinden biri olmuştu Pillars of Eternity: Deadfire. Bu kez sevilen oyun konsol platformunda çıkışını yapıyor.

Warcraft III: Reforged

Çıkış Tarihi: 28 Ocak

Platformlar: PC

Warcraft III’ün yenilenmiş grafikler ile karşımıza çıkan hali Reforged olarak adlandırılmış. Yılların eskitemediği oyunu birde modern grafikler ile deneyimlemek isteyenler için bu ay sonu çıkışını yapacak.

Journey to the Savage Planet

Çıkış Tarihi: 28 Ocak

Platformlar: PC, PS4, Xbox One

Fragmanından anlaşıldığı kadarı ile biraz Astroneer biraz da No Man’s Sky’ı andıran bir oyun Journey to the Savage Planet. Bol miktarda keşif barındıran oyun co-op olarakta oynanabilecek.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here