Ana sayfa Haber Acer Yeni Chromebook Modelini Duyurdu

Acer Yeni Chromebook Modelini Duyurdu

285
0
PAYLAŞ

Acer bugün yeni 12 inç Chromebook modeli olan ve eğitim için özel olarak tasarlanan Acer Chromebook 712’yi duyurdu. Yüksek kaliteli ve dayanıklı bir tasarıma sahip olan bu yeni Chromebook’ta, 3:2 en boy oranıyla daha fazla dikey izleme alanı sunan 12 inç ekran ve birinci sınıf performans için en yeni 10. Nesil Intel® Core™ işlemciler yer alıyor.

Dayanıklı Tasarım ve Performans Bir Arada

10. Nesil Intel® Core™ i3 işlemcilerle donatılan Chromebook 712, kodlama veya video düzenleme gibi daha karmaşık ve zorlayıcı işlerin üstesinden gelebilecek performansı sağlıyor. Bu sayede öğrenciler okul projeleri üzerinde birlikte çalışabiliyor, aynı anda birden fazla uygulama çalıştırabiliyor ve eğitim videolarını kolayca izleyebiliyor. 12 saate[3]varan pil ömrüyle öğrenciler tüm günü tek şarjla geçirebiliyor.

Acer Chromebook 712 yalnızca sıkı MIL-STD 810G ABD askeri standardını karşılamakla kalmıyor, en enerjik öğrencilere bile ayak uyduracak dayanıklılığı sunuyor. Öğrenciler cihazı ekran kısmından tutup kaldırdığında bile dayanan güçlendirilmiş menteşe, ekstra esneklik sağlıyor.

Cihazın klavyesi de öğrencilere uygun olacak şekilde tasarlandı. Üründe mekanik olarak bağlı tuşlar kullanılıyor. Sökmesi zor ama değiştirmesi kolay olan bu tuşlar, cihazı sınıf ortamında kullanım için ideal hale getiriyor. Suyu kasanın altından dışarı atan oluklara sahip klavye, 330 ml’ye kadar su sıçramasına da dayanıklı. Ayrıca Chromebook 712’deki touchpad de nem tutmayan bir yapıya sahip.

Öğrenme Becerisini Artıran Ekran

Yeni Acer Chromebook 712, 3:2 en boy oranına sahip ekranı sayesinde, kendisiyle aynı büyüklükte fakat 16:9 en boy oranına sahip ekranlara göre yüzde 18 daha fazla dikey alan sunarak öğrenme becerisine katkı sağlıyor. Öğrenciler bu sayede daha fazla bilgi okuyabiliyor ve ekranı kaydırmak zorunda kalmadan haritaları ve grafikleri görüntüleyebiliyor. 12 inç boyutundaki HD+ ekranlar 1366 x 912 piksel çözünürlüğe ve IPS[6] teknolojisine sahip. Ürün dokunmatik (C871T) ve dokunmatik olmayan (C871) ekrana sahip model seçenekleriyle geliyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here