Ana sayfa Haber ADATA İnce ve Hızlı Taşınabilir SSD Modeli SC685’i Duyurdu

ADATA İnce ve Hızlı Taşınabilir SSD Modeli SC685’i Duyurdu

352
0
PAYLAŞ

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama birimleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA Technology, yeni taşınabilir SSD modeli ADATA SC685’i duyurdu. Son derece ince ve hafif olan ürün, ufak boyutuna rağmen geniş depolama alanı ve yüksek veri aktarım hızı sunuyor.

Markanın yeni taşınabilir SSD modeli SC685 USB Type-C arabirimini kullanırken, yalnızca 35 gram ağırlığında ve 9.5mm kalınlığında olmasına rağmen kullanıcılarına yüksek veri transfer hızı sunuyor

Kendi Küçük Kapasitesi Büyük

Yalnızca 35 gram ağırlığında olan SC685 taşınabilir SSD, 9,5 milimetrelik kalınlığıyla akıllı telefonlarla yarışacak incelikte. Küçük boyutları, hafifliği ve dayanıklılığı sayesinde kolayca her yere taşınabilecek olan ürün boyutundan beklenmeyecek depolama alanı sunuyor. 250GB’tan 2TB’a kadar değişen kapasite seçenekleri bulunan ürün, saniyede 530MB’a kadar okuma ve 460MB’a kadar da yazma hızına ulaşabiliyor. Bu da 10GB büyüklüğünde 4K çözünürlükteki bir videoyu sadece 20 saniyede kopyalamayı mümkün kılıyor.

Kullanması Çok Rahat

Üzerinde USB-C bağlantı noktası bulunan SC685 harici SSD, bu sayede hem kullanım kolaylığı hem de yüksek veri aktarım hızı sunuyor. Windows, Mac OS ve Android uyumlu olan ürün herhangi bir kurulum gerektirmeden farklı platformlar ve cihazlar arasında dosya transferine imkân veriyor. İster iş için olsun ister eğlence, SC685 sunduğu bağlantı ve uyumluluk özellikleri sayesinde kullanıcılarına hızlı ve kolay veri depolamanın keyfini yaşatıyor. Ayrıca konsollarla da uyumlu olan ürün sayesinde konsol oyuncuları çok daha kısa yükleme süreleri elde edebiliyor.

Yeni Half-Life Oyunu Duyuruldu

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here