Ana sayfa Haber ADATA Mobil Oyuncular için XPG microSDXC Kart Duyurdu

ADATA Mobil Oyuncular için XPG microSDXC Kart Duyurdu

602
0
PAYLAŞ

Ürettiği yüksek performanslı DRAM modülleri ve NAND Flash depolama aygıtlarıyla tanınan ADATA Technology, yüksek okuma ve yazma hızına sahip yeni XPG microSDXC hafıza kartlarını duyurdu. UHS-I U3, Speed Class 10 ve Application Performance Class 1 (A1) standartlarıı karşılayan XPG microSDXC kart saniyede 100MB’a kadar okuma, 85MB’a varan yazma hızları sunuyor.

Mobil Oyuncular İçin Yaratıldı

XPG microSDXC kart yüksek okuma ve yazma hızı sayesinde dosya indirme, uygulama yükleme ve oyunları başlatma gibi görevleri çok kısa sürede yerine getiriyor. XPG microSDXC UHS-I hafıza kartları Nintendo Switch™ gibi taşınabilir oyun konsolları yanında akıllı telefonlar, tabletler ve sanal gerçeklik cihazları gibi araçlarda performans artışı elde etmeyi sağlıyor. Saniyede 100MB’a kadar okuma ve 85MB’a kadar yazma hızına ulaşabilen XPG microSDXC hafıza kartları 128GB, 256GB ve 512GB kapasite seçenekleriyle geliyor.

ADATA XPG microSDX yüksek okuma ve yazma hızına sahip kartlar mobil oyunlarda, uygulamalarda ve çoklu ortam dosyalarında yüksek performans ve akıcılık sunuyor
ADATA XPG microSDX yüksek okuma ve yazma hızına sahip kartlar mobil oyunlarda, uygulamalarda ve çoklu ortam dosyalarında yüksek performans ve akıcılık sunuyor
Daha Hızlı ve Akıcı Uygulamalar

Bir ürünün Application Performance Class 1 (A1) derecesini almak için minimum 10MB/s sıralı yazma, 1500 IOPS rasgele okuma ve 500 IOPS rasgele yazma değerlerini karşılaması gerekiyor. A1 sınıfındaki XPG microSDXC kart yalnızca oyun oynarken değil, her türlü Android uygulamasını çalıştırırken de performans artışı sağlıyor. Android 6.0 Marshmallow ve üzeri işletim sistemi sahipleri hafıza kartlarını ilave hafıza ihtiyaçları için dâhili hafıza gibi kullanabiliyorlar. Böylelikle oyunlar, uygulamalar ve çoklu ortam dosyaları için daha fazla alan elde etmek ve uygulamaları ve oyunları akıcı bir şekilde çalıştırmak mümkün oluyor. XPG microSDXC kart da kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği kapasiteyi ve hızı fazlasıyla veriyor.

Netflix 2019’da Anime Kataloğunu Genişletiyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here