Ana sayfa Haber Alien: Blackout Mobil Oyun Olarak Duyuruldu

Alien: Blackout Mobil Oyun Olarak Duyuruldu

693
0
PAYLAŞ

Game Awards öncesinde yükselen yeni Alien oyunu hakkındaki söylentiler doğru çıktı. Alien: Blackout isimli yeni oyun sadece mobil platformlar için geliyor.

Alien Isolation’ın devamı olması beklenen oyun hakkında çıkan söylentiler Destiny benzeri takım tabanlı bir aksiyon oyunu olacağı yönündeydi. Fakat Blackout söylentilerin aksine mobil cihazlarda oynanabilecek olan hayatta kalma tabanlı bir oyun olarak karşımıza çıktı.

Elbette mobil oyunlara karşı olmasakta son günlerde karşımıza serinin devamı olarak beklediğimiz oyunların mobil oyunlar olarak çıkması bizlerde ve oyuncu topluluklarında hayal kırıklıkları yaratmaya başladı.

Alien: Blackout

Hayatta kalma tabanlı korku oyunu olacak olan oyunda amacımız Amanda Ripley karakterini kontrol ederek Weyland-Yutani uzay istasyonunu Xenomorph’lara yakalanmadan keşfetmek olacak. Oyunda yapacağımız seçimler oyunun gidişi üzerinde kalıcı etkilere sahip bir yapıyla karşımıza çıkacak. Mürettebatın ve Xenomorph’un yapacağı tahmin edilemeyecek hareketler uzay istasyonunda bizlerin ilerleyişinde büyük değişikliklere sebep olacağı da bizlerle paylaşılan detaylar arasında.

iOS ve Android için çıkacak olan oyunu FoxNext Games, D3 Go! ve Rival Games geliştiriyor. Isolation’ın devamı olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz Alien: Blackout’un oyuncular arasında kabul görüp görmeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Sonuçta hepimizin telefonu var öyle değil mi?

Anthem Hakkında Ne Biliyoruz?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here