Ana sayfa Haber Amazon Games’in Yeni Oyunu Crucible Duyuruldu

Amazon Games’in Yeni Oyunu Crucible Duyuruldu

4364
0
PAYLAŞ
Amazon Games Crucible
Amazon Games Crucible

Amazon Games, Crucible adındaki PvP ve PvE modlarını bir araya getiren yeni ücretsiz oyununu duyurdu.

Stüdyoya göre, bilinen uzayın kenarında tehlikelerle dolu bir gezegende yer alan oyun çıkışında hepsi takım tabanlı ve üç temel oyun moduna sahip olacak. Birincisi, Heart of the Hives, avcıların gezegenin her yerinde ortaya çıkan uzaylı yaratıklar ile mücadele etmesini sağlayan PvE ve PvP öğelerine sahip 4v4 modu. Bu yaratıkların her biri değerli bir kalp taşımakta ve bunları toplamak bu modun ana amacı.

Alpha Hunters ise, basit ama zorlu bir amacı olan sekiz çift avcıdan oluşan bir PvP modu. Oyun sonunda ayakta duran takım oyunu kazanıyor. Harvester Command modu, sekiz oyuncudan oluşan iki takımın, Kontrol noktalarını ele geçirip puan kazanmak olarak özetlenebilir. 100 puana ulaşan ilk takım maçı kazanıyor.

Oyun boyunca, avcılara seviye atlatma, güçlerini artırma ve yeteneklerini geliştirmeyi sağlayan Essence toplanıyor. Stüdyo, “Crucible’ın hızlı tempolu mücadelesi, oyuncuların stratejilerini sürekli olarak yeniden değerlendirmelerini ve ayarlamalarını, rakiplerinin hareketlerine ve sürekli değişen gezegenin kendisine uyum sağlamasını gerektiriyor” açıklamasında bulunmuş.

Avcı kadrosu, her biri kendi benzersiz silahları ve yetenekleri olan ve her oyun stili için bir tane olmak üzere on ayrı karakterden oluşuyor. Amazon Games, Crucible çıkış tarihinin 20 Mayıs 2020 olduğunu açıkladı. Oyunun resmi çıkışına sadece birkaç hafta var. Oyun Seattle merkezli bir Amazon Games geliştirici ekibi olan Relentless Studios tarafından geliştiriliyor.

2020 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here