Ana sayfa Haber Ancestors: The Humankind Odyssey Konsollarda

Ancestors: The Humankind Odyssey Konsollarda

404
0
PAYLAŞ

Private Division ve Panache Digital Games bugün yaptıkları bir duyuru ile Ancestors: The Humankind Odyssey’in PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, ve Xbox One X’de dahil tüm Xbox One cihazları ailesine geldiğini duyurdu. Ancestors: The Humankind Odyssey, Assassin’in Creed’in arkasındaki yaratıcı yönetmen Patrice Désilets’in kurduğu bağımsız bir geliştirme stüdyosu olan Panache Digital Games’in üçüncü şahıs, keşif ve hayatta kalma oyunudur. Daha önce Ağustos 2019’da PC’de yayımlanan Ancestors: The Humankind Odyssey, Comicbook.com tarafından “Gerçekten benzersiz” ve Screen Rant tarafından “Tehlikeli olduğu kadar ilgi çekici” olarak değerlendirildi.

Ancestors: The Humankind Odyssey, insanlığın şafağında başlıyor ve klanınızın milyonlarca yıllık bir evrimle hayatta kalmasını sağlamak için size tarihi bir meydan okuma yapıyor. Oyunun çoklu biyomlarını keşfederken çok sayıda ölümcül avcıyla karşılaşacaksınız. Hayatta kalma becerinizi geliştirirken, ağaç tepeleri arasında sallanarak ormanın örtüsünden yararlanacaksınız. Etrafınızdaki dünyayı dikkatlice deşifre ettikçe, karakteriniz doğal ortamı en iyi şekilde nasıl kullanabileceğini anlamaya başlayacak. Örneğin, uygun manipülasyondan sonra basit bir çubuk, avcıları engellemek için bir mızrak haline gelebilecek ve bazı bitkiler, çeşitli zehirlerle veya rahatsızlıklarla mücadele etmek için ilaç olarak kullanılabilecek.

Private Division Üretim Müdürü Allen Murray, “Ancestors: The Humankind Odyssey oyun alanında yeni sınırları zorluyor ve herkesin kütüphanesine layık bir katkı sağlıyor” dedi. “Küçük bir ekip tarafından inşa edildi, ancak iddialı olmaya devam ediyor ve şu anda başka hiçbir oyunun yapamayacağı eşsiz bir deneyim sunuyor.”

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here