Ana sayfa Haber Anthem 1.1 Yaması ile Gelen Değişiklikler

Anthem 1.1 Yaması ile Gelen Değişiklikler

465
0
PAYLAŞ

Anthem bu yılın en merakla beklenen ve bir o kadar da çok negatif eleştiri alan tek oyunu olabilir. Bunu başlıca sebebi ise kesinlikle vaktinden önce çıkmış olması.

Ancak 1.1 yaması ile en çok eleştiri alan noktalarda bir takım iyileştirmeler yoluna gidiliyor. İlk olarak göze çarpan nokta artık Forge kullanmak için Fort Tarsis veya Launch Bay’de olmamıza gerek yok. Görev, Stronghold ve Freeplay kısımlarında artık istediğimiz şekilde oyunun envanter kısmı olan Forge’a erişebileceğiz.

Yeni gelen Stronghold ise Sunken Cell olarak adlandırılmış. Diğer Stronghold’lara göre biraz daha uzun ancak görsel olarak güzel bir tasarıma sahip. 1.1 yaması ile gelen bir diğer yenilik ise görev bitiş ekranında yeni bir görev seçebiliyor olmamız. Böylece her seferinde Fort Tarsis’e dönmeye gerek kalmıyor.

Yeme notlarının geri kalanına baktığımızda ise yeni evrensel masterwork bileşenleri ve çeşitli masterwork silahlara ufak tefek düzenlemeler yapıldığı göze çarpıyor. Fakat henüz genel olarak beklenen silah ve ekipman sistemi iyileştirmeleri henüz ufukta görünmüyor. Umarız en yakın zamanda bu iyileştirmelere kavuşuruz.

Anthem Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here