Ana sayfa Haber Anthem Hakkında Güzel Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Anthem Hakkında Güzel Haberler Gelmeye Devam Ediyor

850
0
PAYLAŞ

Yakın zamanda Alfa aşamasına geçen Anthem hakkında güzel haberler gelmeye başladı. Oyunun Destiny benzeri bir oyun sonu içeriğine sahip olacağı açıklandı.

Destiny’den farklı olarak Anthem’in oyun sonu içeriği Raid’ler bir oyuncu eşleştirme sistemine sahip olacak. Açıkcası bir çok açıdan Destiny ile karşılaştırılan oyunun böyle bir özelliğe sahip olması bizleri heyecanlandırdı.

Özellikle tek başına oynayan oyuncular için büyük rahatlık sağlayacak eşleştirme sisteminin genel detaylarının ne olacağına dair bir bilgi şu an açıklanmadı. Fakat tahminlere göre sistem oyuncu seviyesi ve elbette Javelin’lerin kuvveti üzerinden yapılacak gibi görünüyor.

Karşımıza çıkan Raid sisteminin zorluk seviyesinin Destiny ile benzer olup olmayacağı da topluluğun meraklandığı konulardan birisi, Bioware tarafından bu konu hakkında da bir açıklama halen yapılmış değil. Fakat topluluğun eşleştirme sisteminden oldukça memnun olduğunu söyleyebiliriz.

Eşya Sistemi

Anthem’in eşya sistemi hakkında da elimize bilgiler geçmiş durumda. Bunlardan en dikkat çekici olanı eşyaların diğer oyuncular ile paylaşılamayacak olması. Ayrıca yapılan açıklamalardan bir diğer dikkat çekeni ise kullandığımız Javelin haricinde diğer Javelin türleri içinde eşyalar alacağımız olması.

Alacağımız Loot'lar Javelin üzerinde büyük değişiklikler yapacak gibi görünüyor

Bu oyunda daha önce bir çok oyunda tecrübe ettiğimiz rastgele düşen eşya sisteminin var olacağını belirten bir durum. Oyunun bu sisteminin özellikle karşılaştırıldığı Destiny’den oldukça farklı olacağını söylemek mümkün.

Merak ve heyecan ile beklediğimiz oyun 22 Şubat tarihinde bizlerle olacak. Yeni haberler ve Anthem rehberlerinde buluşmak üzere.

Google Oyun Yayını Platformu: Project Stream

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here