Ana sayfa Haber Anthem Kapalı Alfa Süreci Başlıyor

Anthem Kapalı Alfa Süreci Başlıyor

913
0
PAYLAŞ

Anthem kapalı Alfa süreci başlıyor. Merakla beklenen ve bir çok oyuncuyu heyecanlandıran Anthem’in kapalı Alfa sürecine bütün EA hesabı olan oyuncuların katılma şansı olacak.

EA ve Bioware, Anthem’in kapalı Alfa sürecine başlayacağını bizlerle paylaştı. Ne yazık ki kısıtlı sayıda oyuncunun davet edileceği kapalı Alfa sürecine kayıtlar başladı.

EA’in Topluluk Oyun deneme programına katılarak kapalı Alfa sürecinde oyunu deneme fırsatı bulabilirsiniz. Kayıtların son tarihi 3 Aralık olarak belirlenirken oyuncular oyunun Alfa versiyonunu 8-9 Aralık tarihleri arasında deneyebilecekler.

Elbette 9 Aralık tarihinde bitecek olan deneme sürecinin ardından Alfa sürecine katılım hakkı kazanan oyuncular oyunun oynanabilir olduğu zamanlarda da giriş yapabilecekler. Sürece katılım hakkı kazanamayan oyuncular ise katılım sayısının yavaşça artacağı süreçte bekleme listesine alınacaklar.

The Games Awards 2018’de Anthem İçin Yeni Tanıtım Videosu Geliyor

Kapalı Alfa sürecinin yanı sıra The Games Awards 2018’de oyun için yeni bir tanıtım videosunun da bizlerle olacağı Twitter üzerinden duyuruldu.

The Games Awards 2018’de tanıtım videosunun yanı sıra bir çok detayın da bizlerle paylaşılacağını tahmin ediyoruz. Anthem ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Roald Dahl’ın Hikâyeleri Netflix’in Özel Animasyon Dizisinde Hayat Bulacak

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here