Ana sayfa Haber Anthem Üzerindeki Kara Bulutlar Eksik Olmuyor

Anthem Üzerindeki Kara Bulutlar Eksik Olmuyor

547
0
PAYLAŞ

Anthem çıktığı ilk günden, hatta oldukça tartışmalı demo haftalarından beri yoğun bir eleştiri bombardımanına tutulmuş durumda.

Bu durumun en büyük sebeplerinden biri Electronic Arts ve Bioware’in reklam kampanyalarının oyuna olan ilginin son derece yüksek tutulması diyebiliriz. Ancak oyunun çıkışı ile beraber yaşanan teknik aksaklıklar bu eleştirilerin hedefi olmuş durumda.

Athem çıkalı neredeyse bir aydan fala bir süre olduğu için artık bir çok oyuncu oyunun son kısmına erişmiş durumda. Masterwork ve Legendary kalitesindeki ekipmanları toplayan oyunculardan biri zarar hesaplama sisteminin kendisindeki büyük bir matematiksel problemi gözler önüne sermiş.

TermperHoof adındaki kullanıcı yazmış olduğu detaylı yazıda özetle oyun tüm ekipmanların ortalamasını alarak bir zarar çarpanı hesaplıyor. Yazıda mümkün olduğunca ekipman slotunu boş bırakarak daha fazla zarar verebileceğiniz açıklanmış. Düşünüldüğünde gerçekten saçma bir fikir gibi gelse de matematik yalan söylemiyor.

Bioware bu yazıya verdiği cevapta 1.0.4 güncellemesi ile bu problemin düzeltilmesi için çalışılacağını söylemiş. Ancak bu güncelleme de mevcut ekipman slotlarını hesaba katma yoluna gidecek. TermperHoof’un yazısına bakıldığı zaman bunun sadece bir yara bandı olduğu görülebiliyor. Görünüşe göre yakın zamanda Bioware tüm zarar hesaplama sistemini gözden geçirmek zorunda kalabilir.

Anthem Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here