Ana sayfa Haber Anthem Yeni Gelecek Bioware Oyunlarını Şimdiden Etkiliyor

Anthem Yeni Gelecek Bioware Oyunlarını Şimdiden Etkiliyor

777
0
PAYLAŞ

Anthem henüz çıkmamış olsa da şimdiden üstüne konuşulacak birçok konu olmuş durumda. Ancak yeni gelen haberler bu kez biraz farklı.

Dragon Age ve Mass Effect

Bioware’in sevilen oyun serileri Dragon Age ve Mass Effect’e yeni oyunlar çıkaracağı tartışmasız bir gerçek. Ne zaman olacağı ise şu an için büyük bir soru işareti. Şahsen yakın bir gelecekte yeni bir Dragon Age oyunu bekleyebiliriz.

Asıl konumuz ise Anthem’in bu oyunların geliştirilme aşamasını nasıl etkilediği üzerinde. PAX West etkinliğinde konuşma yapan yapımcı ekip Anthem geliştirme sürecinde çok değerli tecrübeler edindiklerinden bahsetmişler. Özellikle oyun hikâyesini oyunculara ulaştırma konusunda tamamen ücretsiz bir sistemin önemini vurgulamışlar.

Burada geliştirici ekibin vurguladığı konu asıl oyun bittikten sonra yeni içeriği görmek isteyen oyuncuların para duvarına takılıyor olmaları. Eğer anlatmak istediğiniz hikâyeyi mümkün olan çok sayıda oyuncuya ulaştırmak istiyorsanız pek tercih edeceğiniz bir yöntem değil açıkçası.

Kısacası daha önceki oyunlarda olduğu gibi hikâyenin nasıl geliştiğini görmek için eklenti paketlerine para vermek zorunda kalmayacağız. Yeni eklentilerinde uzun bir süre boyunca çıkartmaya devam etmek istediklerinden bahsetmişler.

Bu noktada Dragon Age ve Mass Effect serisi devreye giriyor. Anthem çıkışını yaptıktan sonra ve bu hikâye anlatım şekli Bioware için standart hale geldiği zaman aynı sistemi diğer oyunlarda da bekleyebiliriz.

Monster Hunter: World Silah Rehberi | Lance

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here