Ana sayfa Haber Apex Legends 4. Sezonu Başladı

Apex Legends 4. Sezonu Başladı

517
0
PAYLAŞ
Apex Legends Sezon 4
Apex Legends Sezon 4

Apex Legends Sezon 4 Assimilation olarak adlandırılıyor ve ilk olarak Sezon 3’te görülen World’s Edge haritasında yer alacak. MMA tarzı savaşçı Forge ve yüksek hasarlı keskin nişancı tüfeği Sentinel de dahil olmak üzere son birkaç hafta içinde yeni karakterler ve silahlar duyulmuştu. Ancak geçen hafta Forge öldürüldü ve yeri Revenant olarak bilinen bir karakter tarafından alındı. Onları ilk kez çalışırken gördük.

Sıralamalı moda gelen büyük bir değişiklik de var. Genellikle üç ay içinde gerçekleşen sezon şimdi iki bölüme ayrılacak. İlk bölüm World Edge’de 4.Sezon ile başlıyor. Sonra yarıya kadar, sıralar sıfırlanacak (bir buçuk seviye aşağı) ve oyuncular orijinal harita King’s Canyon’da tekrar başlamak zorunda kalacaklar.

Apex Legends Sezon 4’ün başlangıcı, Respawn’un Apex Legends’ın ilk yıldönümü kutlama kutlamasını da başlattı. 4-11 Şubat tarihleri arasında oyuna giriş yapan oyuncular, günün ilk maçında Year One Origami Flyer charm, Year One Sadakat rozetini ve 10.000 ücretsiz XP’yi içeren ücretsiz bir yıldönümü hediyesi alacaklar.

2020 Yılı Şubat Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here