Ana sayfa Haber Apex Legends 8 Saat İçerisinde 1 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Apex Legends 8 Saat İçerisinde 1 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

716
0
PAYLAŞ

Respawn Entertainment’ın yeni Battle Royale oyunu Apex Legends, 8 saat içerisinde 1 milyon oyuncu sayısına ulaştı.

Oyun aynı anda dünya çapında yaptığı çıkışın ardından sadece 8 saat içerisinde 1 milyon oyuncu sayısına ulaşarak sağlam bir çıkış yapmış olduğunu gözler önüne serdi. PC, PS4 ve Xbox üzerinde aynı anda yaptığı çıkış ile birlikte bir çok tanınmış yayıncının oyunu hızla oynamaya başlamasının ardından oyuncuların oyuna olan ilgisi hızla arttırdı.

Oyunun ücretsiz oluşu ve bitmiş bir şekilde oyuncuların karşısına çıkmasının da gösterilen ilgi üzerindeki etkisi oldukça büyük. Çıkışın ardından Respawn Entertainment’ın CEO’su Vince Zampella attığı tweet ile bizlerle oyunun 8 saat içerisinde 1 milyona ulaştığını duyurdu. Bu duyurunun Apex Legends’ın beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılanmış olduğu kısa sürede ulaştığı oyuncu sayısı ile onaylanmış oldu.

Apex Legends büyük bir hızla 1 milyon oyuncuya ulaştı.

Bizlere Overwatch ve Fortnite mekaniklerini anımsatan oynanış tarzına sahip Apex Legends Titanfall’u anımsatan manevralara sahip. Fakat Titanfall’dan sevdiğimiz ikili zıplama, duvardan zıplama ve elbette Titan’lar oyunda mevcut değil, fakat Respawn Entertainment sevdiğimiz bu mekaniklerin oyuna eklenip eklenmeyeceğine dair bir açıklama da bulunmamış durumda.

Yükselişini sürdürecek gibi görünen Apex Legends piyasada bulunan güçlü rakiplerine karşı neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

Battlefleet Gothic: Armada 2 İncelemesi | İnsanlığın Karanlık Geleceği

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here