Ana sayfa Haber Apex Legends Mobil Sürümü Geliyor

Apex Legends Mobil Sürümü Geliyor

561
0
PAYLAŞ

Apex Legends, PS4, Xbox One ve PC’de zaten oldukça popüler bir oyun ve görünüşe göre şimdi yeni bir platforma geliyor. Yayıncı Electronic Arts’ın kazanç raporunda Royale türündeki oyunun mobil sürümünün geliştirilmekte olduğunu açıklamış. CEO Andrew Wilson Battle Electronic Arts’ın Çin’de Apex Legends’ı başlatmak için görüşmeler yaptığını doğruladı.

Apex Legends mobil geliyor olması, mobil oyun pazarının büyük ve  para kazanmak için başka bir yolunu temsil ettiği için, şaşırtıcı değil. Diğer Battle Royale türündeki, PUBG ve Fortnite’ın da mobil versiyonları düşünüldüğünde oyun normal gelişimini yaşıyor diyebiliriz.

Wilson, yapmış olduğu açıklamada Apex Legends’ın EA tarihinin “en hızlı büyüyen” oyunu olduğunu belirtti. Son hesaplamalara göre oyun 50 milyon oyuncuya ulaştı. Ayrıca, Apex Legends oyuncularının neredeyse yüzde 30’unun Electronic Arts için yeni oyuncu olduğu düşünülürse EA açısından büyük bir başarı olarak adlandırılabilir.

Wilson, sevilen Battle Royale oyunu için bunun daha bir başlangıç olduğunu söyledi. Oyunun 2. Sezonu ile ilgili ilk detaylar, Haziran ayındaki EA Play etkinliğinde duyurulacak.

Operencia: The Stolen Sun İncelemesi | Zindanlarda Geziyoruz

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here