Ana sayfa Haber Apex Legends İçin Gelecek Olan Yenilikler Sızdırıldı

Apex Legends İçin Gelecek Olan Yenilikler Sızdırıldı

579
0
PAYLAŞ

Apex Legends, Battle Royale türündeki en yeni oyun olabilir, ancak Respawn Entertainment’ın bazı rakiplerinden gördüğümüz kadarı ile güncellemeler ve yeni özellikler getirme hızına ayak uydurabildiği görülüyor.

Twitter veri madencileri, Apex Legends için şu anda geliştirilmekte olan yayınlanmamış içeriğin bir kısmını ortaya çıkarmış görünüyor. Geliştirilmekte olan silahlar içinde bir alev makinesi ve uzaktan kontrol edilen taretler görülebiliyor.

Aynı zamanda bilgisayar kontrollü karakterlerde bu sızdırılan verilerin içerisinde. Fakat bu karakterlerin sizin takım arkadaşınız mı yoksa yeni gelecek olan bir karakterin yetenekleri ile alakalı mı bunu henüz bilemiyoruz. Tabi bu sistem oyundan düşen oyuncuların yerine geçmesi içinde geliştiriliyor olabilir.

Geçtiğimiz günlerde twitch izlenme rakamlarında Fortnite’ı kıl payı geçmeyi başaran Apex Legends henüz hızını kesecek gibi görünmüyor. Battle Royale türüne yenilik getiren bu iki oyunun yarışında her zaman için biz oyuncular karlı çıkacağız.

Satisfactory Alfasına İlk Bakış

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here