Ana sayfa Haber Assassin’s Creed Monster Hunter: World ile Buluşuyor

Assassin’s Creed Monster Hunter: World ile Buluşuyor

623
0
PAYLAŞ

Monster Hunter: World her ne kadar içerik güncellemesi konusunda geriden gelerek PC oyuncularını üzüyor olsa da zengin bir içeriğe sahip olduğunu söylemek mümkün. Tam oyun artık öldü denilirken açıklanan yeni eklenti paketi Iceborne ve ardından Witcher crossover etkinliği oyuncuları heyecanlandırdı diyebiliriz.

Tam bu esnada dün sessiz sedasız gelen yeni crossover etkinliği tam anlamıyla şaşkınlık yarattı. Bu etkinlikte Assassin’s Creed ile buluşuyoruz.

Bu Monster Hunter: World etkinliğine katılan oyuncular Origins baş karakteri Bayek temalı zırh ve AC temalı pelerine sahip olabilecekler. Ancak bu anlatıldığı kadar kolay değil. İlk olarak yeni gelen görevleri başarı ile bitirip Senu’s feather eşyasını toplamak gerekiyor. Yeni zırh ve pelerini bu eşya ile alabiliyoruz.

Yeni görev arenada başlıyor. İlk olarak Odogoron ve Deviljho ile karşılaşacağız. Tavsiyem birbirlerine düşürüp olabildiğince zayıflamanız olacaktır. Her iki canavar öldükten sonra ise Lunastra gelecek. Eğer seviyeniz düşükse zorlanacağınız bir görev.

Konsol oyuncuları bu etkinliğe 10 Ocak tarihine kadar katılabilecekler. PC için ne zaman geleceği ise henüz açıklanmamış.

Monster Hunter: World Rehberleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here