Ana sayfa Haber Assassin’s Creed Odyssey Gemi Savaşları Nasıl Olacak?

Assassin’s Creed Odyssey Gemi Savaşları Nasıl Olacak?

934
0
PAYLAŞ

Assassin’s Creed Odyssey için hazırlanan Behind the Odyssey video serisi yeni gelecek oyun hakkında değerli bilgiler vermeye devam ediyor.

Video serisinin 3. Bölümünde gemi savaşlarının nasıl olacağını görüyoruz. Tüm gemi sistemi ele alındığı zaman başlı başına bir oyun olmuş desek yanlış olmaz. Gemimizin dış görünüşünü değiştirebileceğimiz gibi farklı kısımlarına seviye atlatıp çok daha etkili bir savaş gemisi elde etmemiz mümkün. Özellikle dönem gemilerinin mobilitesi oyuna iyi yansıtılmış.

Gemiye alabileceğimiz teğmenleri ise biz seçiyoruz. Bazıları yaptığımız görevlerden gelirken diğerlerini bulup beraber savaşmaya ikna ediyoruz. Her teğmenin gemiye kattığı kendine özgü yetenekleri olacak. Bu sayede istediğimiz özelliklere sahip bir gemi tasarlamamız mümkün olacak.

Eski oyunlara kıyasla deniz çok daha gerçekçi görünmekte. Özellikle suyun altına girilince bu durum göze çarpıyor. Videoya baktığımız zaman Blackflag ve Origins’in en iyi yönlerinin toplanmış olduğunu görebiliyoruz. Assassin’s Creed Odyssey 5 ekimde çıkışını yapacak.

Fortnite 5. Sezon 6. Hafta Görevleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here