Ana sayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla Fragmanı Yayımlandı

Assassin’s Creed Valhalla Fragmanı Yayımlandı

362
0
PAYLAŞ
Assassin’s Creed Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla için büyük bir merakla beklenen ilk fragmanı yayımlandı. Oyun bizleri 9.yüzyıl İngiltere’sine götürüyor. Bu dönem aynı zamanda İngiltere’nin karanlık dönemi olarak da anılmakta. Bunu başlıca sebebi farklı krallıkların hem birbirleri ile hem de kuzeyden gelen işgalciler ile savaşmaları.

İşte Valhalla bizleri Eivor adındaki bir Viking karakterinin hikayesine götürecek. İlk olarak İngiltere’de ufak bir yerleşim yeri ile başladığımız oyun bize burayı geliştirme imkânı sunuyor. Böylece klana yeni savaşçılar katabilecek ve ekipmanları geliştirebileceğiz.

Odyssey’deki dev ordu savaşları bu sefer Saxon ordularına karşı yapacağız. Orduları yenilgiye uğratarak ve kalelerini ele geçirerek klan etki bölgesi artırılacak. Şu anda sadece Wessex Kralı Aelfred’den bahsedilmiş. Diğer oyunlardan farklı olarak yarattığımız paralı askerler arkadaşlarımız ile paylaşabileceğiz.

Viking teması popüler kültürde özellikle diziler sayesinde bayağı bir beğeni toplamakta. Assassin’s Creed Odyssey ilk çıktığı zaman 300 Spartalı filmine benzerliğinden dolayı çoğunlukla olumlu yorumlar almıştı. Valhalla’nın Vikings dizisin geçtiği dönemde geçiyor olması benzer yorumlar getirecektir.

Yeni oyun 9. Yüzyılda geçtiği için fragmanda da görebildiğimiz üzere Templar ve Assassin ayrımı net bir şekilde karşımıza çıkıyor. En son Assassin’s Creed Syndicate ile görmüş olduğumuz İngiltere’nin çok daha öncesine olan yolculuğumuz 2020 sonu itibari ile başlayacak. Oyun Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia ve PC için çıkacak.

2020 Yılı Mayıs Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here