Ana sayfa Haber Assassins’s Creed 2 Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Oldu

Assassins’s Creed 2 Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Oldu

288
0
PAYLAŞ
Assassins’s Creed 2
Assassins’s Creed 2

Ubisoft’un Assassin’s Creed 2 oyununu hiç oynamadıysanız veya uzun bir aradan sonra oyuna tekrar girmek istiyorsanız, yakında bunu ücretsiz olarak yapma şansınız olacak. 14 Nisan tarihinden itibaren bu oyunu ücretsiz olarak indirilebilecek. Bunun için oyuncuların bilgisayarlarında Ubisoft uPlay servisine ihtiyacı olacak.

Assassin’s Creed 2, Kasım 2009’da piyasaya sürüldü ve 10 yaşını doldurdu. Birçoğu serinin ilk oyununu favori kabul ederken, Assassin’s Creed 2 bir önceki oyundan daha iyi notlara sahip oldu. Oyun, birçok kişi tarafından yıllar boyunca birden fazla oyunun ortaya çıktığı tüm serinin en iyilerinden biri olarak kabul edilir. Assassin’s Creed 2, seriye başlamak için iyi bir seçenek olabilir.

Oyun bilgisayar oyunu tarihinde en çok satan marka haline gelen ilk oyunun direk olarak devamı niteliğinde. Merakla beklenen oyunda yeni bir kahraman, genç bir İtalyan asil olan Ezio Auditore da Firenze ve yeni bir dönem, Rönesans yer alıyor.

Ubisoft’un ücretsiz oyun hediyesinin 17 Nisan’a kadar sürmesi planlanıyor. Firma benzer şekilde Şubat ayında Syndicate’i Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtmıştı. Umarız önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir oyun duyurusu ile yüzümüz gülmeye devam eder. Ubisoft, sosyal mesafeyi teşvik etmek için tüm bu ay boyunca oyun vermeye devam edecek. Hiç kuşkusuz koleksiyonunda bu oyun olmayanlar için güzel bir haber.

2020 Yılı Nisan Ayı Öne Çıkan Oyunlar

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here