Ana sayfa Haber Astroneer Çıkış Tarihi ve Yol Haritası Belli Oldu

Astroneer Çıkış Tarihi ve Yol Haritası Belli Oldu

1408
0
PAYLAŞ

Astroneer için Steam’de gizli kalmış cevherlerden biri desek sanırım yanlış yapmış olmayız. Geçtiğimiz yıl erken erişime çıkan oyun basit ama sürükleyici bir yapıya sahip. Açık dünya öğelerine sahip olan oyun aynı zamanda hayatta kalma ve sandbox öğelerini de güzel bir şekilde harmanlamış durumda. Bu yılki E3 fuarında yayımlanan fragman ile çıkış tarihini ve Astroneer’dan daha başka neler bekleyeceğimizi görmüş olduk.

Astroneer’den neler bekliyoruz

2018 sonunda resmi olarak çıkış yapacak olan oyun hali hazırda mevcut gezegenler üzerinde üs kurma ve roket ile bu gezegenler arasında seyahat etmemizi sağlıyor. Şu anda 4 kişiye kadar co-op destekleyen oyunun 10 kişiye kadar desteklenmesi de beklenenler arasında. Hatta oyunun yapımcısı System Era 1 Nisan’da 100 astronotu bir gezegene indirip Battle Royale modu getirmekle ilgili bir şaka yapmışlardı.

Oyunun sadece sandbox moduna sahip olmayıp kendine özgü bulmacalara sahip olması da istenenler arasında. Geliştirici ekipten Joe Tirado bu kısmın sadece isteyenler için mevcut olacağını oyuncuların isterlerse sadece sandbox modunu oynayabileceğini belirtmiş. Astroneer’ın belki de en göze çarpan özelliği şekillendirilebilir olan yeryüzü. Bu sayede oyunculara neredeyse sınırsız bir özgürlük tanınmış durumda.

Oyunun yol haritasına buradan göz atabilirsiniz.

Canavar Avına Çıktık: Dauntless Açık Beta İncelemesi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here