Ana sayfa Haber Baldur’s Gate 3 Divinity: Original Sin 2 Gibi Olmayacak

Baldur’s Gate 3 Divinity: Original Sin 2 Gibi Olmayacak

320
0
PAYLAŞ
Baldur’s Gate 3
Baldur’s Gate 3

Larian son yaptığı Reddit AMA etkinliği ile Baldur’s Gate 3 için akıllarda oluşan en önemli sorulardan birinin cevabını vermiş.

Oldukça sevilen ve zaten klasik RPG oyunları içerisinde alan Original Sin 2 için gündeme getirilen asıl eleştiri oyunculardan birinin hikayesini, önceden seçmediğiniz takdirde neredeyse ilginç olmamasıydı. Ancak Larian, Baldur’s Gate için kökenleri geri getiriyor, ancak geliştiriciler, dünyanın bu kez özel karakterlere çok daha reaktif olacağını söylüyor.

Önceden hazırlanmış bir arka planınız olmasa bile, karakterinizin dünyadaki yeri, Baldurian ya da Underdark’tan mı geldiği gibi karar verdiğiniz parametreler ve tüm oyun boyunca yaptığınız seçimler tarafından belirlenecek. Bu sayede hazır bir arka plan sahibi olmadan da karakterimizin oyun dünyası ile etkileşiminin en üst düzeyde olacağı belirtiliyor.

Baldur’s Gate 3 çıkış tarihi hala ufukta gözükmese de erken erişim önümüzdeki birkaç ay içinde çıktığı zaman bu değişikliklerin oyuna ne kadar iyi yansıtılmış olduğu göreceğiz.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here