Ana sayfa Haber Baldur’s Gate 3 Erken Erişim Olacak Mı?

Baldur’s Gate 3 Erken Erişim Olacak Mı?

316
0
PAYLAŞ
Baldur’s Gate 3
Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 son zamanlarda hayranlarının merakla beklediği oyunlardan biri. Hatta son 20 yıla damga vuran oyun serilerinden biri dersek abartmış olmayız. Durum böyle olunca devam oyunu için büyük bir beklenti oluşmuş durumda. Bu yaz ilk açıklandığından beri çıkış tarihi netlik kazanmamıştı. Ancak Google Stadia çıkış tarihini “yanlışlıkla” bu yılın sonu olarak listelemişti.

Hasbro’nun düzenlediği yatırımcı etkinliği, oyunu bu yıl içinde göreceğimiz fikrini desteliyor. Fakat ihtimaller bunun sadece erken erişim formunda olacağı yönünde. Baldur’s Gate serisinin ağırlıklı oalrak rol yapma oyunlarından oluştuğu düşünülürse ve çoğu oyuncunun tamamen bitmiş bir oyun deneyimi istediği göz önüne alınırsa erken erişim ilginç bir karar olarak karşımıza çıkıyor.

Baldur’s Gate 3 hakkında henüz detaylı bilgiye sahip değiliz. Oyunun çıktığı zaman co-op moduna sahip olacağını biliyoruz. Önümüzdeki günlerde yayımlanması beklenen oynanış fragmanı ile kısmen bazı soruların cevabını alırken aklımızda daha birçok soru oluşacağına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Arise: A Simple Story İncelemesi

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here