Ana sayfa Haber Baldur’s Gate 3 Yapım Aşamasında

Baldur’s Gate 3 Yapım Aşamasında

665
0
PAYLAŞ

Orjinal Baldur’s Gate serisinin yapımcısı ve Interplay’in kurucularından Brian Fargo’nun attığı Tweet ortalığı karıştırdı. ‘Baldur’s Gate 3 üzerinde kimin çalıştığını biliyorum.’ içerikli Tweet ardından topluluk araştırmalarına tüm hızıyla başlamış durumda.

Brian Fargo’nun Tweet’i Divinity: Original Sins’in yapımcısı Larian oyun stüdyosunun Baldur’s Gate’in haklarını aldığına dair bir söylenti hakkında yapılan yazışma üzerine geldi.

Baldur Gate 3 Geliyor Mu?

Larian oyun stüdyosunun yaptığı açıklamada kesin olarak projenin varlığına değinmediği söylenti ilk olarak RPG Codex‘te ortaya çıkmıştı. RPG Codex’te yer alan gönderide eski bir Larian çalışanının oyun stüdyosunun kurucusu CEO Sven Vincke’nin Baldur’s Gate haklarını satın aldığı iddia edilmişti.

Söylentinin ardından gözler üzerine çevrilen, Baldur’s Gate’in haklarını elinde tutan ve son olarak 2016 Mart ayında mobil oyun çıkartan Beamdog oyun stüdyosu yeni bir proje üzerinde çalışmadıklarını belirtti. Elbette bu durum Brian Fargo’nun CEO’su ve kurucusu olduğu inXile Entertainment’ın bu proje üzerinde çalışıyor olma olasılığını ortaya çıkarmış oldu. Bu konu hakkında şu an Wasteland 3 üzerinde çalışan inXile Entertainment tarafından yapılan bir açıklama yok.

Elbette şu an için topluluk hangi stüdyonun oyun üzerinde çalışıyor olmasından çok Baldur’s Gate 3’ün geliyor olmasıyla ilgileniyor. Bizler Brian Fargo’nun atmış olduğu Tweet’in oyuncuları boş umutlarla bırakacağına inanmıyoruz. Seri hakkında yeni haberler elimize geçtikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, hepinize iyi oyunlar.

Anthem Hakkında Güzel Haberler Gelmeye Devam Ediyor

 

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here