Ana sayfa Haber Battle for Azeroth 8.3 Yaması Visions of N’zoth Duyuruldu

Battle for Azeroth 8.3 Yaması Visions of N’zoth Duyuruldu

568
0
PAYLAŞ
Visions of N’Zoth Şimdi Yayında!
Visions of N’Zoth Şimdi Yayında!

Visions of N’zoth Battle for Azeroth için gelecek olan 8.3 yaması dün akşam yayımlanan detaylı video ile tanıtıldı. Yeni yama ile bol miktarda içerik oyuncuları bekliyor. Hapisten kaçan N’zoth ile kapışacağımız bu yama görünüşe göre Battle for Azeroth paketindeki son içerik güncellemesi olabilir.

Stormwind ve Orgrimmar

Horrific Visions, Visions of N’zoth ile yeni gelecek olan aktivitenin ismi. Legion’da Mage Tower’a benzer bir yol izlenecek ve oyuncular tek başlarına Orgrimmar veya Stormwind’de N’zoth’un etkisi altında ilerlemeye çalışacaklar. Tüm bölümü bitirmek için bir çok kez tekrarlamak gerekecek. Bu aktivitedeki yardımcımız is Wrathion. Mists of Pandaira’da olduğu gibi korunmamız için bile cloak yaparak yardım edecek.

Yeni Allied Race

Yeni gelecek olan ırklar ise Horde için Vulpera, Alliance için ise Mechagnome olarak açıklandı. Yeni ırkların nasıl açılacağı hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmemiş. Worgen ve Goblin’ler Heritage Armor alabilecekler. Her iki zırhı almak için gereken görevler şu anda test sunucularına denenebilir.

8.3 yamasında Uldum ve Vale of Eternal Blossoms saldırı altına olacak. Oyuncular olarak görevimiz buradaki Titan tesislerinin Old God taraftarlarının eline geçmesini engellemek olacak. Bu kısım Legion’da bölgelere yapılan saldırı aktivitesini çağrıştırıyor. Hearth of Azeroth gelişmeye devam ediyor. Yni slotlar eklenirken maksimum seviye 85’e yükseltiliyor. Ayrıca N’zoth’a karşı koymanıza yardımcı olması için ayrıca bir ilerleyiş kısmı da eklenecek.

Yepyeni bir Auction House

Belki de en büyük yenilik oyun çıktığından beri değişmeyen Auction House’un yenilenmesi olacak. Daha hızlı çalışması için bir takım iyileştirmelerin yapılmasını yanı sıra alım satım kısmı da çok daha esnek bir şekilde yapılabilecek. 8.3 yaması ile oyuncular bir malzemenin tümünü almak yerine sadece istedikleri bir kısmı alabilecekler. Arama kısmı da eksisine göre çok daha kapsamlı bir hale getiriliyor.

Yeni gelecek olan 8.3 yaması Visions of N’zoth ile gelecek olan yenilikleri test sunucularına girip deneyimlemek mümkün. 8.3 çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi ise duyurulmadı. Önümüzdeki günlerde özellikle Blizzcon’da daah detaylı bilgi edinmek mümkün olacaktır.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here